Mezarlıkta anne ve iki kızını öldürmüştü! Mahkeme sonucu çıktı

Adana'da mezarlıkta anne ve iki kızını öldüren şüpheli, ‘kirpi' yuvasında gizlenirken özel harekat operasyonuyla yakalandı. Şüpheli, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Mezarlıkta anne ve iki kızını öldürmüştü! Mahkeme sonucu çıktı

Olay, 21 Ekim tarihinde Sarıçam ilçesindeki Buruk Mezarlığı'nda gerçekleşti. İddiaya göre, 45 yaşındaki Şenay Gerçek, 25 yaşındaki kızı Gaye ve 21 yaşındaki kızı Güldane, daha önce intihar eden Güldane'nin dini nikahlı eşi Muzaffer Erkuvan’ın kabrini ziyaret etmek için mezarlığa geldi. Bu sırada Muzaffer Erkuvan'ın babası Şemsettin Erkuvan, anne ve kızları takip ederek mezarlıkta onlara tabanca ile ateş açarak öldürdü ve motosikletle olay yerinden kaçtı. Polis, şüpheliyi bulmak için geniş bir arama başlattı. Şemsettin Erkuvan, cinayeti oğlunu intihara sürükleyen kadınların sorumlu olduğu iddiasıyla gerçekleştirdiğini öne sürdü.

KİRPİ YUVASINDA YAKALANDI

Cinayet Büro Amirliği, Şemsettin Erkuvan'ı yakalamak için özel bir ekip kurdu. Bu ekip, Göztepe Mahallesi'ndeki sarp arazide şüphelinin saklandığını tespit etti. Cinayet dedektifleri, Terörle Mücadele ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerinin desteğiyle bölgede arama yaptı ve Erkuvan'ı bir kirpi yuvası şeklindeki oyukta buldu.

MAHKEMEDEN TUTUKLAMA KARARI

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ifadesi alınan Şemsettin Erkuvan, “Vurduğum 3 kadın, oğlumun ölümünden sorumludur. Bu nedenle onlara karşı öfke besliyordum. Olay günü motosikletle mezarlıktan geçerken karşılaştım. Dayanamadım, ateş açtım. Sonrasında ormanlık alana gidip saklandım” dedi. Emniyet işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Erkuvan, gazetecilere “Oğlumu astılar, öldürdüler” açıklamasında bulundu. Mahkemeye çıkarılan Erkuvan tutuklandı.

İNSTAGRAM İÇİN ÖZEL OLARAK HAZIRLADIĞIMIZ VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

Kaynak: İHA
Adana Şenay Gerçek Gaye Gerçek Güldane Gerçek