Rojin'in otopsi raporu sonuçlandı!

Van’da 18 gün önce kaybolan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş’in Van Gölü sahilinde bulunması ile ilgili ilk bilgiler ortaya çıktı. Yapılan ilk muayenede ne olduğu açıklandı. Otopsi de sonuçlandı.

Rojin'in otopsi raporu sonuçlandı!

Telefonla konuştuğu annesine markete gidip, kahve, su ve kek alacağını söyleyen Rojin için polis, Jandarma Sahil Güvenlik, AFAD ve Büyükşehir Belediyesi’nin itfaiye ekipleri arama çalışması başlattı.

POLİSİN SU ALTI GÖRÜNTÜLEME CİHAZLARI KULLANILDI

Gönüllü arama-kurtarma ekiplerinin de katıldığı çalışmalara, polis ekipleri, zaman zaman havadan destek verdi. Çalışmalarda, Çanakkale Emniyet Müdürlüğü’nden gönderilen yandan taramalı sonar cihazı, jandarmanın su üstü radar, polisin su altı görüntüleme cihazları da kullanıldı.

MOLLA KASIM KÖYÜ SAHİLİNDE BULUNDU

10 Ekim’de Rojin’e ait başörtüsü bulundu. Rojin Kabaiş’ten bugün acı haber geldi. 18 gündür kayıp olan genç kızın cansız bedeni bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Rojin’in cansız bedeninin Van Gölü Molla Kasım Köyü sahilinde bulunduğunu açıkladı.

BİR İZE RASTLANMADI

İlk belirlemelere göre, Rojin’in cesedinin uzun süre suda kaldığı anlaşıldı. Rojin’in kıyafetlerinin üzerinde olduğu, uzun süre suda kalması sebebiyle cesedinin şiştiği ve her hangi bir darba maruz kalmadığı anlaşıldı. Başka birinin dahli olduğuna dair ilk verilere göre bir ize rastlanmadı.

Kaynak: Replikler.com
Rojin Kabaiş Diyarbakır Van