Semih Çelik'in annesi İkbal Uzuner'i suçladı!

İkbal Uzuner'i öldüren Semih Çelik'in annesi Hafize Çelik, "Benim çocuğum böyle bir çocuk değil. Hastaydı, ben onu doktor doktor gezdirdim. Elimden geleni yaptım ama o İkbal onu hiç rahat bırakmadı, sürekli aradı" dedi.

Semih Çelik'in annesi İkbal Uzuner'i suçladı!

İstanbul Fatih'te 19 yaşındaki Semih Çelik'in, Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'i vahşice öldürmesi, Türkiye'de büyük bir infiale yol açtı. Olayın arka planı ve ailelerin yaşadıkları, dikkat çekici detaylarla gündeme geldi.

ANNE HAFİZE ÇELİK'TEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Semih Çelik'in annesi Hafize Çelik, yaşanan trajedi hakkında A Haber'e önemli değerlendirmelerde bulundu. "Böyle bir şey yapacağı aklıma gelmezdi," diyen anne, oğlunun ruhsal durumuna dair bilgi vererek, "Oğlum hastaydı, doktor doktor gezdirdim. Ama İkbal sürekli aradı ve onu rahatsız etti," şeklinde konuştu.

İKBAL’İN AİLESİNE UYARILARDA BULUNMUŞ

Hafize Çelik, İkbal Uzuner’in ailesini de defalarca uyardığını belirtti. "2021 yılında Semih'e 'Gözlerini oyacağım' diyen bir video göndermişti. O videodan sonra neden hala o kızı İstanbul'da tutuyorlar?" diyerek tepki gösterdi. Aileye, "Ortadan kaybolun," diye uyardığını söyleyen Çelik, "Çocuğunuz mu önemli, eviniz mi?" ifadeleriyle durumun ciddiyetine dikkat çekti.

GEÇMİŞTEKİ İNTİHAR GİRİŞİMLERİ

Anne Hafize, Semih ve İkbal’in geçmişte birlikte intihar etmeyi planladıklarını da açıkladı. "Semih, üç yıl önce intihar girişiminde bulunmuştu. İkbal o gün vazgeçti, ama Semih kalbine bıçak sapladı ve 15 gün hastanede yattı," dedi. Ayrıca, İkbal’in de geçen sene intihara kalkıştığını ve bununla ilgili raporlarının bulunduğunu belirtti.

Kaynak: SonDakika Gazetesi
Semih Çelik İkbal Uzuner İstanbul Fatih