Sokak ortasında polise çekiçle saldırı: 3 yaralı

Üsküdar'da polis tarafından durdurulan emekli bir subay ile polis memurları arasında çıkan tartışma, şiddetli bir kavgaya dönüştü.

Sokak ortasında polise çekiçle saldırı: 3 yaralı

Emekli subay, polise çekiçle saldırırken, avukat olan oğlu silahla ateş etti. Bunun üzerine olay yerindeki diğer polis memuru ateş açarak baba ve oğlunu etkisiz hale getirdi. Olayda 1'i polis olmak üzere 3 kişi yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

TARTIŞMA ŞİDDETLENDİ

Olay, sabah saatlerinde Söğütlü Çayır Caddesi'nde yaşandı. İddiaya göre, aracıyla seyir halindeki emekli subay Y.T.O., polis denetimi sırasında durduruldu. Bu durum üzerine Y.T.O., avukat olan oğlu K.O.'yu arayarak olay yerine çağırdı. Olay yerine gelen avukat, babasının durdurulmasına tepki göstererek polisle tartışmaya başladı.

ÇEKİÇLE POLİSE SALDIRDI

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve Y.T.O. elindeki çekiçle polise saldırdı. Oğlu K.O. da silahla ateş etti. Bunun üzerine görevli diğer polis memuru silahla karşılık vererek Y.T.O. ve K.O.'yu yaraladı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralananlar hastaneye kaldırılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Üsküdar'da polise çekiçle saldırı

Üsküdar'da polise çekiçle saldırı

İNSTAGRAM İÇİN ÖZEL OLARAK HAZIRLADIĞIMIZ VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

Kaynak: İHA
Söğütlü Çayır Caddesi Üsküdar İstanbul