Takıntılı kadın eski kocasını darp etti! O anlar kamerada

Ankara'da bir kadın, eski eşinin çalıştığı dükkana baskın yaptı. Eski kocasını darp eden kadının o anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Takıntılı kadın eski kocasını darp etti! O anlar kamerada
Takıntılı olan eski kocasını darp etti

Olay, Çankaya'daki bir erkek berberinde gerçekleşti. İddiaya göre, Adem Kobal (39), kendisini aldattığı gerekçesiyle boşandığı eşi Y.K.'nın (37) takıntılı davranışları ile karşı karşıya kaldı. Kobal, eski eşinin sürekli tehditler ve hakaretlerle kendisini rahatsız ettiğini belirterek, son olarak da darp edildiğini ifade etti. Bu durumun huzurunu bozduğunu dile getirdi.

'BENİ SÜREKLİ RAHATSIZ EDİYORDU'

Kobal, yaşadığı olaylarla ilgili olarak, "Boşanma sebebim eşimin beni aldatmasıydı. Ardından yaşanan şiddet olayları yüzünden 6 ay hapis cezası aldım. Kendisiyle bir daha görüşmek istemediğim için uzaklaştırma kararı aldırdım. Ancak, takıntılı davranışları nedeniyle sürekli iş yerime gelmeye devam etti. ‘Benimle evleneceksin ya da seni tekrar cezaevine göndereceğim’ diye tehdit ediyordu. Her gün beni buradan rahatsız ediyor, iş yerimde küçük düşürüyor. Son olarak dükkânıma gelerek bana tekme ve tokat attı, sürüklemeye çalıştı. Erkeğe yönelik şiddet durumunda yasaların aynı şekilde uygulanmasını ve eşitliğin sağlanmasını istiyorum" dedi.

İNSTAGRAM İÇİN ÖZEL OLARAK HAZIRLADIĞIMIZ VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

Kaynak: İHA
Ankara Adem Kobal Çankaya