Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Asgari ücret zammında büyük sürpriz!

Ünlü gazeteci Fatih Portakal, canlı yayında asgari ücrete ilişkin flaş bir açıklama yaptı. İşte detaylar…

Ünlü gazeteci Fatih Portakal,

Türkiye’de milyonlarca çalışanı ilgilendiren asgari ücret zammı yeniden gündeme geldi. Bu yıl asgari ücrete tek bir zam yapılacağı duyurulmasına rağmen, kamuoyunda “ikinci bir zam gelir mi?” şeklinde sorular yükselmeye başladı.

BAKAN IŞIKHAN AÇIKLAMIŞTI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AKP’nin TBMM Grup Toplantısı öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplarken dikkat çeken açıklamalara da yer verdi. Emekli maaşlarına yönelik bir düzenleme yapılıp yapılmayacağı sorusuna Işıkhan, “Hayır, böyle bir şey söz konusu değil. Özellikle emeklilerin refahlarının artırılması benim en temel sorumluluğum.

“ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ”

Sadece ekonomik refah değil, sağlık ve diğer boyutları da göz önünde bulundurmam gerekiyor. Bu bağlamda emeklilerin refahını artırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” şeklinde cevap verdi. Vedat Işıkhan’a, “Asgari ücrette bir ara zam beklentisi olmalı mı?” şeklindeki soruya ise, “Hayır, böyle bir konu gündemimizde değil. Başlangıçta aldığımız karar doğrultusunda devam ediyoruz.

ASGARİ ÜCRETE İKİNCİ ZAM YAPILACAK MI?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücrete ek bir zam yapılacağına dair açıklamalarda bulundu. Bakan Işıkhan, “Böyle bir konu gündemimizde yok” açıklamasında bulunmuş ve asgari ücrete zam kapısını kapatmıştı.