Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aslan Erkeğinin Anlaştığı Burçlar Hangileridir?

Kibirli yapısıyla bilinen aslan erkekleri, kolay kolay kimseyle anlaşamaz. Onların gösterişli yapılarına ayak uydurmakta zorlanan bazı burçlar olsa da bazıları için aslanlarla anlaşmak oldukça kolaydır.

Kibirli yapısıyla bilinen aslan

Aslan burcu erkekleri aşk ilişkilerinde son derece başarılıdır. Tutkulu bir yapıya sahip olan aslanlar, cinsel hayatlarına her zaman önem verir. Aslan burcu erkekleri, hoşlandıkları kadını elde edene kadar ciddi bir çaba gösterir.

Aslan erkekleri, rahat bir yaşam ister. Keyfine düşkün olduğu için şımartılmayı severler. İş hayatında ise lider yapıları ile başarılı olurlar. Aslan erkekleri ile anlaşmak isteyenler, onların lider yönlerine ve kibirli yapılarına uyum sağlamalıdır.

Aslan Erkeği Hangi Burçlar İle Daha Uyumludur?

Aslan Erkeği Hangi Burçlar İle Daha Uyumludur

Bazı burçların aslan erkeği ile daha uyumlu olduğu söylenebilir. Aşk hayatında aslanı tavlayabilecek burçlar arasında koç, akrep ve yay yer alır.

  • Yay Burcu

Yay burcu kadını ve aslan erkeği, aşk ilişkisinde mükemmel bir uyum yakalar. Eğlenceli bir yapıya sahip olan ve yerinde duramayan yay kadını, koç erkeğinin ilgisini son derece kolay bir şekilde çeker. Yay ve aslan arasında sağlam bir arkadaşlık da kurulabilir.

  • Koç Burcu

Koç kadını ve yengeç erkeği arasında heyecanın bir an bile sönmediği bir aşk yaşanabilir. Hem koç hem de aslan özgür bir ruha sahiptir. Böylece birlikte keyifli bir şekilde vakit geçirirler. Koç kadını, aslan erkeğinin otoriter yapısını dengeleme noktasında başarılıdır.

  • Akrep

Akrep ve aslan burcu hayattan ortak beklentilere sahiptir. Bu sayede mutlu bir ilişki yaşarlar. Aşkları son derece tutkuludur. Dışarıda bir şeyler yapmaktan ve yenilikleri denemekten hoşlanırlar. Beraber geçirdikleri vakitten keyif almayı başarırlar.

Aslan Erkeğinin Anlaşmakta Zorlandığı Burçlar Hangileridir?

Aslan Erkeğinin Anlaşmakta Zorlandığı Burçlar

Aslan erkeği tutkulu bir âşık olsa da bazı burçlarla anlaşmakta zorlanabilir. Aslan erkeği boğa, akrep ve kova burçlarıyla kolay kolay anlaşamaz.

  • Boğa

Boğa kadını, aslan erkeği ile çok uyumlu değildir. Zıt özelliklere sahip oldukları için sürekli çatışma halindedirler. Aslan burcu erkekleri, sevgilerini daha içlerinde yaşarlar. Boğa kadını ise her zaman romantik sözler duymak ister. Evlilik konusunda boğa kadını bir nebze daha acelecidir. Ancak aslan burcu hemen evliliğe yanaşmaz. İlk olarak tüm şartların evlilik için uygun olmasını bekler.

  • Akrep

Akrep ve aslan burcu hayattan ortak beklentilere sahiptir. Bu sayede mutlu bir ilişki yaşarlar. Aşkları son derece tutkuludur. Dışarıda bir şeyler yapmaktan ve yenilikleri denemekten hoşlanırlar. Beraber geçirdikleri vakitten keyif almayı başarırlar.

  • Kova

Kova kadını ve aslan erkeği en fazla kavga eden burçlar arasındadır. Kova kadını sudan sebeplerle kavga çıkarmaya bayılır. Kavgalar zamanla tatlıya bağlansa da kısa sürede tekrarlama ihtimali yüksektir. Kova kadını ve aslan erkeği genellikle uzun süreli bir ilişki yaşayamaz.  İki burcun arkadaşlık ilişkileri daha başarılıdır.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!