Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aslan Erkeğinin Aşk Hayatı Nasıldır, Nasıl Aşk Yaşar? Aşk Uyumu

Aslan erkeği romantizm oranı yüksek bir ilişki yaşanmasını sağlar. Liderlik etmeyi seven ve güçlü yanlarını ilişkide göstermekten çekinmeyen bir burçtur.

Aslan erkeği romantizm oranı

Aslan erkeği açık yüreklilik ile ilişkilerini dürüst bir şekilde yaşamayı tercih eder. Gururlu bir kişiliğe sahip olduğu için çoğu zaman ilişkilerinde zorlanabilir, güçlü yanlarına ilişkilerinde ortaya çıkarmayı sevmektedir. Bu sebeple de ilişkide güçlü olan taraf olmayı tercih eder, ilişkide gücünün ve bağımsızlığının önüne geçilmesine tahammül yoktur. Cömert ilişkiler kurmayı tercih eder ve eli açıktır.

Aslan Erkeği Nasıl Aşk Yaşar?

Aslan erkeğinin yaşadığı aşk kişiyi her zaman iyi hissettirmektedir. Partnerine verdiği değeri hissettirmektedir. Çekinmeyen ve ona özel jestler düzenleyen bir burçtur. Aslan erkeği ile olan ilişki oldukça heyecanlı ve cömert olsa da bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Ortaya çıkan bu sorunlar çoğu zaman aslan erkeğinin dikkat çeken tarafta olma isteğinden kaynaklanır. Partnerinin onun önüne geçmesini genellikle tercih etmez ve her zaman övülmeyi ister.

Aslan Erkeği ile İlişkinin Zor Yanları Neler?

Aslan erkeği ile duygusal bir ilişkiye girildiğinde zorlanacak olan en temel konulardan biri egodur. Aslan erkeği kendisine güvenen ve bu sebeple de etrafından her zaman takdir bekleyen bir kişiliğe sahiptir. Dikkat çekme ihtiyacı sebebiyle her jestinin karşılığında mutlaka övgü bekler. Partneri tarafından takdir edilmesi onun daha mutlu olmasını sağlayacaktır. Ancak takdir edilmek ve övülmek aslan erkeği için bazen yetersiz kalabilir. Kendisini değerli hissetmesi için özel jestler yapılması gerekebilir. Bu durum ilişkinin zora girmesine neden olur.

Aslan Erkeğinin Aşk Uyumu Nasıldır?

Aslan erkeği özellikle kendi burç grubunda yer alan koç ile oldukça iyi bir ilişki içerisinde olabilir. Ancak aslan erkeğinin ve koç kadınının kendilerini öne çıkarma, liderlik etme ve aynı zamanda dediğim dedik olma özelliklerinden dolayı anlaşmama oranları da yüksektir. Tutkulu ve sadakat dolu bir ilişki yaşayabilirler ve koç kadını ile aslan erkeğinin ilişkisi maceraperest bir ilişki olacaktır. Ancak her iki burç da ayakları yere sağlam bastığında başarılı bir ilişki elde edebilirler.

Aslan Erkeği Su Burçları ile İlişki Yaşayabilir Mi?

Aslan erkeği birçok burç grubu ile ilişki yaşayabilir ancak en iyi anlaştığı burç gruplarından birisi su grubudur. Su grubunda yer alan yengeç, akrep ve balık gibi burçlar ile aslan erkeği daha rahat iletişim kuracaktır. Aynı zamanda aslan erkeği her zaman ön planda olmak istediği için su grubunda yer alan burçlar bu durumu destekleyecektir.

Yengeç ve balık burçlarından ki kadınların öne çıkma gibi bir beklentileri yoktur. Bu sebeple de aslan erkeğinin öne çıkma isteğinin önünde durmazlar. Ancak aslan erkeği ve akrep kadını arasındaki ilişki ego problemleri nedeniyle kısa sürebilir.