Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aslan Erkeğinin Evliliği Nasıldır, Hangi Burçla Evlenmeli?

Aslan erkeği hayatındaki kadından pek çok şey beklemektedir. Beklentileri arasında bağımsızlığının korunması, cinsel hayatında tatmin olmak ve aynı zamanda duygularının hissedilmesi yer alır. Bu sebeple de evlilik bazen zor olabilir.

Aslan erkeği hayatındaki kadından

Aslan erkeği ilişkilerinde romantiktir karşısındaki kadına değer verdiğini hissettirir. Kadınların kendisini özel hissetmesini sağlar. Hem sevgili olduğu ilişkilerde hem de evlilik ilişkilerinde her zaman partnerlerini ön planda tutar. Ancak aslan erkekleri genellikle cinselliği ile de dikkat çeker. Bu sebep ile ilişkisinde tutku azaldığında genellikle ilişkisini bitirmek ister. Fakat gerçekten seviyor ise ilişkisinde uzaklaşmayı, yeni maceralar aramayı ve yeniden ilişkisinden dönmeyi düşünebilir. Bu durum genellikle partneri için uygun olmasa da aslan erkeğinin çapkınlığı ünlüdür.

Aslan Erkeği Evlilikte Sadık Mı?

Aslan erkeği evlendiği zaman eşine sadıktır ancak bazı zamanlarda başka kadınlar ile flört ettiği görülebilir. Bu durum aslan erkeğinin egosundan kaynaklanır. Her zaman ön planda olmak istemesi ve kendisini değerli bulması nedeni ile diğer kadınların dikkatini çekmeye çalışabilir. Aslan erkeği fiziksel ihtiyaçları kadar manevi ihtiyaçları ile de öne çıkar. İlişkilerinde duygusal açlığını gidermenin yanı sıra egosunu ve benliğini de tatmin etmeye odaklanır. Dolayısıyla ilişkisinde sadık olmasına karşın bazı zamanlarda flörtöz tavırlar sergileyebilir.

Aslan Erkeği Evliliğe Uygun Mu?

Aslan erkeği evlilik için uygun burçlar arasında bulunur. Hayatındaki kadına değer vermesi ve o kadına özel hissettirmesi nedeniyle evlilik için uygundur. Ancak kendi egosu ve ihtiyaçları göz önünde bulundurulduğunda tek eşlilik onun için zorlayıcı olabilir. Fakat koruyucu bir karaktere sahip olması. Hayatını aldığı kadına değer vermesi onu aldatmaktan korur. Aslan erkeği ile evlenmek partner için zorlayıcı olabilir. Bazı zamanlarda kıskançlığı ile dikkat çeken bu burç, çoğu zaman ılımlı bir karakter sergileyecektir.

Aslan Erkeği Kıskanç Mı?

Aslan erkeği sevgililik ilişkilerinde genellikle kıskançtır fakat kıskançlığını dışarıya belli etmeyi tercih etmez. Zaman içerisinde evlilik gerçekleştiğinde kıskanmaya devam edebilir. Bu durum genellikle kendi egosuyla ilgilidir. Karşısındaki kişiye güvendiği takdirde onu aldatmayacağını ve kendisine sadık kalacağını bilir. Ancak partnerine yaklaşan erkekten dolayı kendisini yetersiz hissederek kıskanmaya başlayabilir.

Aslan Erkeği Hangi Burç ile Evlenebilir?

Aslan erkeğinin evlenebileceği bazı burçlar vardır. Ateş grubunda yer alan burçlar ile aslan burçları iyi anlaşırlar. Kendisi de ateş grubunda yer alan bir burçtur. Aslan erkeğinin evlenebilmesi için karşısındaki kişinin onu iyi hissettirmesi gerekir. Kendisini iyi hisseden bir aslan erkeği, aynı zamanda bağımsızlığını ve özgürlüğünü de koruyabilir. Böyle olduğu takdirde aslan erkeği, özellikle yay kadınları ve koç kadınları ile mutlu bir ilişki içerisine girecektir. Koç, kadınlarının lider özellikleri ve aynı zamanda eğlenceli yanları aslan erkeğinin baskın karakteriyle birleştiğinde ortaya karakterize bir ilişki çıkabilir.