Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aslan Erkeğinin Hoşlandığı Kadın Tipi Nasıldır?

Yeniliklere açık olan aslan erkeği iyi niyeti nedeniyle olmadık kadınlara âşık olabilir. Ancak siz onun gerçek aşkı olmak istiyorsanız bu dediklerimize mutlaka dikkat etmelisiniz.

Yeniliklere açık olan aslan

Özgüveni yüksek olan aslan erkekleri arkadaşları tarafından bir hayli sevilir. Lider özellikleri de bulunan aslanlar, ilişkilerinde her zaman yönlendiren taraftır. Belli kuralları olan aslan, bazı konularda katı bir tutum takınır.

Aslan erkeği, maddi konularda biraz tutucu olmasıyla dikkat çeker. Aynı zamanda biraz kibirli olabilirler. Zevkleri, onlar için her şeyin önünde gelir. Özgürlüğüne düşkün olması da aslan burcunun önemli özelliklerinden biridir. Aslanın bu özelliklerine saygı duyacak ve ona ayak uyduracak bir kadına ihtiyacı vardır.

Kaçan Değil Kovalanan Olmak Gerekir

Aslan erkeği, yoğun ilgiden kolay bir şekilde bunalır. Bu nedenle çok fazla üstüne düşmemenizde fayda vardır. Üzerinize düşeni yaptıktan sonra onu biraz kendi haline bırakabilirsiniz.

Tek Olduğunu Hissettirin

Başka birinin varlığı, aslan erkeklerini rahatsız eder. Bu nedenle kesinlikle aslan erkeğini kıskandırma çabası içerisine girmemelisiniz. Onu kıskandırmaya çalıştığınızda, beklentinizin aksine sizden soğumasına yol açabilirsiniz.

Aslan Erkeği Övülmek İster

Aslan erkeğinin düzenli ihtiyaçlarından biri de övülmektir. Övülecek en ufak bir detay bulduğunuzda bunu mutlaka değerlendirmelisiniz. Ancak burada da abartıya kaçmamanız önemlidir. Yalandan övülmek, hoşuna gitmeyebilir.

Özgüvenli Olun

Aslan erkekleri, karşılarında her zaman özgüvenli bir kadın görmek ister. Bunu sağlamak için hem güzelliğinize hem de kendinize olan güveninize dikkat etmelisiniz. Her zaman özgüvenli olmak, aslan burcunun sizden etkilenmesini sağlar.

İhtiyaç Duyduğu İlgiyi Gösterin

Aslan burcu erkekleri, genellikle sert olarak tanınsa da bazen zor anlar yaşayabilir. Bu zor anlarda sizin desteğinize ihtiyacı vardır. Ona ihtiyacı olan desteği göstererek gözündeki değerinizi artırabilirsiniz.

Bol Bol Dokunun

Aslan erkekleri, fiziksel temastan hoşlanır. Her fırsat bulduğunuzda tatlı dokunuşlar yaparak onu mutlu edebilirsiniz. Sarılmak, elini okşamak, yanından geçerken ona temas etmek; flört aşamasında aslan erkeğini cezbeder.

Fikirlerini Önemseyin

Aslan erkeği, kendi fikirlerine değer verilmesinden hoşlanır. Bu nedenle en ufak bir konuda kendisine akıl danışabilirsiniz. Böylece kendini daha değerli hisseder.

Samimi Olun

Aslan erkekleri, samimi davranışlara ve sözlere önem verir. Onu kandırmak için yapmacık tavırlardan kaçınmalısınız. Gerçek düşüncelerinizi her zaman açık bir şekilde ifade etmelisiniz. Aslan erkeklerinin bazen zor zamanları olabilir. Stresli, üzüntülü zamanlarında onlara samimi bir destek vermelisiniz. Bu sayede en zorlu koşullarda bile yanlarında olacağınızı bilirler. Böylece ilişkiye başlamak ya da evlenmek konusunda daha fazla istekli davranırlar.

Güçlü Görünün

Aslan erkekleri, kendi güçlü karakterlerine yakışan güçlü kadınlardan hoşlanır. Bu nedenle kendi ayaklarınızın üzerinde durmanız, onlar için önemlidir. Aslan erkeği, iş hayatınız ve kariyeriniz konusunda size zorluk çıkarmaz. Size her zaman destek olur.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!