Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aslan Kadının Hoşlandığı Erkek Tipi Nasıldır?

Eğlenceye düşkün ve tutkulu aslan kadınlarını tavlamak için erkeklerin ne yapması gerekir? Vereceğimiz bu tavsiyeler sayesinde aslan kadınının gönlünü hemen kazanabilirsiniz.

Eğlenceye düşkün ve tutkulu

Aslan burcu kadını, yaratıcılığıyla her alanda başarılı olabilir. Aynı zamanda girişimci bir ruha da sahiptir. Sevdiklerine sadık olmayı başaran aslan kadını, size tahmin edemeyeceğiniz kadar değer verir. Ancak sizin de bu değere karşılık vermeniz önemlidir.

Aslan kadınının olumsuz özellikleri de vardır. Kibirli bir yapıya sahip olmaları, olumsuz özelliklerinden biridir. Liderlik vasıflarının üstün olması da aslan kadınının bazen laf dinlemez bir yapıya bürünmesine neden olur. Onunla beraber olmak isteyen erkeğin ciddi bir emek sunması önemlidir.

Her Zaman İlgiye Muhtaçtır

Aslan burcu kadını her zaman ilgiye muhtaçtır. Bu nedenle onu yeteri kadar övdüğünüzden emin olmalısınız. Özellikle başkalarının yanında ve bir arkadaş ortamında övülmek son derece hoşlarına gider. Güzelliğini, zekâsını, kıyafetlerini; kısacası aklınıza gelen her özelliğini övebilirsiniz.

İyi Giyinmeye Dikkat Edin

Aslan kadınları kendi giyimlerine çok fazla özen gösterir. Bu nedenle beraber oldukları erkeğin de giyimine özen göstermesini isterler. Her zaman iyi giyinerek ve bakımlı görünerek onun ilgisini çekebilirsiniz.

Sosyalliği İhmal Etmeyin

Aslan kadınının en önemli özelliği her zaman sosyal olmasıdır. Onu kendi arkadaş ortamınıza dâhil etmeli ya da onun arkadaş ortamına uyum sağlamalısınız. Arkadaş ortamındaki davranışlarınız, aslan kadını için son derece önemlidir.

Ona Sürprizler Yapmayı Unutmayın

Aslan kadını ilgi görmekten her zaman hoşlanır. Ona ilgi göstermenin en iyi yollarından biri sürprizler yapmaktır. Romantik bir yemek, ilgi çekici bir sergi ya da konser daveti her zaman aslan kadınına cazip gelir. Ufak tefek hediyeler alarak da onu mutlu edebilirsiniz.

Özgür Kalmasına İzin Verin

Aslan burcu kadınları özgürlüğe önem verir. Baskıcı bir sevgili ya da eş, onları hiçbir zaman cezbetmez. Kendisi lider ruhlu olduğu için başkasının baskısına katlanmakta zorlanır. Bu nedenle yönlendiren tarafın aslan kadını olmasına izin vermelisiniz.

Ailesi İle İyi İlişkiler Kurun

Aslan kadınları, ailesine bir hayli düşkündür. Bu nedenle sizin de ailesi ile iyi geçinmenizi isterler. Onun ailesi ile iyi ilişkiler kurduğunuz takdirde ilişkiyi sürdürmeye daha fazla istekli olurlar.

Çalışkan Erkekler, Aslan Kadını İçin Daha Caziptir

Aslan kadınları, lider ruhları ile iş hayatında daha başarılı olur. Beraber oldukları erkeğin de çalışkan olmasını isterler. Kendinizi geliştirmeye ve işinizde ilerlemeye çalışmanız, aslan kadınını bir hayli etkiler.

Negatif Konulardan Bahsetmeyin

Negatif konular, aslan kadınlarının hoşuna gitmez. En can sıkıcı durumlarda bile pozitif olmaya çalışırlar. Onların yanında pozitif konulardan bahsetmeli ya da can sıkıcı durumlara kalıcı çözümler sunmalısınız. Aslan kadını, sizin de ne denli pozitif olduğunuzu görürse ilişkinin geleceği hakkında umutla dolar.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!