Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aslan Kadınının Anlaştığı Burçlar Hangileridir?

Aslan kadını, özgüveni ile en dikkat çekici burçlardan biridir. İşte Aslan kadınının özel hayatı hakkında astrolojik bilgiler…

Aslan kadını, özgüveni ile

Aslan kadınının dostluk açısından en çok anlaştığı burçlar İkizler, Koç ve Yay burçlarıdır. Bu burçlar da tıpkı Aslan kadını gibi özgüven ve enerjiye sahip oldukları için Aslan kadını ile ömürlük dostluklar kurabilirler. Ancak, Aslan kadınının İkizler Koç ve Yay burçları ile romantik ilişkilerde anlaşması pek mümkün değildir. Bu durumun sebebi bu burçların da tıpkı Aslan kadını gibi baskın karakterlere sahip olması ve romantik ilişkide pek alttan almayı bilmemeleridir. Aslan kadını, romantik ilişkilerde Balık ve Terazi gibi daha özverili ve yumuşak tavra sahip burçlar ile anlaşabilir.

Aslan Kadınının Özellikleri Nelerdir?

Aslan kadınının birçok özelliği bulunmaktadır. Aslan kadını, bir ortama giriş yaptığı zaman o ortamdaki neredeyse herkesin ona bakmasını sağlayacak kadar değişik bir enerjiye sahiptir. Bu enerji, Aslan kadınının bakımına çok dikkat etmesi ve yüksek özgüvenini beden dili ile de yansıtıyor olmasından kaynaklanır. Buna ek olarak Aslan kadını için maddiyat çok önemlidir. Aslan kadını, istediği maddi düzeye gelene kadar çalışma hayatında büyük efor sarf eder.

Aslan Kadınının Gönlünü Almak Zor Mu?

Aslan kadını, oldukça baskın bir karaktere sahip olduğu için kırıldığı zaman karşısındaki kişiyi kolayca affedemez. Bu yüzden Aslan kadınının gönlünü alırken dikkatli olmak gerekir. Aslan kadını, baskın karakterinden dolayı özellikle de öfkelendiği durumun üstünden uzun bir zaman geçmemişse karşısındakini affetmek yerine daha olumsuz durumların meydana gelmesine yol açacak kadar yıkıcı davranabilir. Bu yüzden Aslan kadınının gönlünü almak için küçük bir adım attıktan sonra hala öfkeli olup olmadığını kontrol edip hareket etmek gerekir.

Aslan Kadınının Sevdiği Sözler Nelerdir?

Aslan kadınının sevdiği sözler başlıca şunlardır:

  1. Sana önem veriyorum.
  2. Kişisel alanına saygı duyuyorum.
  3. Seni herkesten üstte tutuyorum.
  4. Sana sadakatim sonsuz.
  5. Senin için fedakârlık yapacağım.

Aslan Burcu Kadını Cinsellik Konusuna Önem Verir Mi?

Aslan kadını için cinsellik, ten uyumu anlamına gelir. Aslan kadını için ideal partnerin başlıca özelliklerinden biri de arasında ten uyumu olacak biri olmasıdır. Bu yüzden Aslan kadını ile partner olan kişilerin, cinsel hayatlarında tutkuyu üst düzeyde tutmaları gerekir. Aslan kadını, yeni fanteziler denemeye çok açıktır.

Aslan Kadını Boğa Erkeği ile Partner Olabilir Mi?

Aslan kadını ile Boğa erkeği arasında romantik bir ilişkinin olması pek söz konusu değildir. Aslan kadını ve Boğa erkeği bazı noktalarda fazla benzer bazı noktalarda da fazla zıt tavırlar sergilerler. Bu yüzden Aslan kadını ve Boğa erkeği arasında yüksek bir çekim ya da bağ olması pek mümkün değildir. Bunlara rağmen Aslan kadını ve Boğa erkeği arasında romantik bir ilişki söz konusu olsa bile bu ilişkinin ömrü oldukça kısa olacaktır. Boğa erkeğinin pasif ve manipülatif davranışları, Aslan kadınının katlanamayacağı şeyler arasındadır.

Aslan Kadını Nasıl Erkeklere Aşık Olur?

Aslan kadını, ona karşı saygılı ve kısıtlayıcı olmayan tavırlar sergileyen erkekleri beğenir. Buna ek olarak Aslan kadını için ideal erkek, baskın karakterli olmamalıdır. Aslan kadını zaten kendisi baskın bir karaktere sahip olduğu için baskın bir karakterle uzun süreli ilişki yürütemez. Bu yüzden Aslan kadını için ideal erkek, yeri geldiği zaman alttan almayı bilen erkektir.

Aslan Burcu Kadını Tahrik Bölgesi Neresidir?

Aslan burcu kadınının en çok tahrik olduğu bölge, boyun bölgesidir. Boyun bölgesinin tutkulu bir şekilde öpülmesi Aslan kadınının tahrik olmasına yol açacaktır.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!