Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aslan Kadınının Aşk Hayatı Nasıldır, Nasıl Aşk Yaşar? Aşk Uyumu

Aslan burcu, birçok burç arasında en zorlu gruplardan biridir. Aslan burcuna sahip olan kadınlar ilişkilerinde ne istediğini bilirler, kararsızlık yaşamazlar ve tüm ilişki boyunca en önde olmak isterler.

Aslan burcu, birçok burç

Aslan kadını ilişkilerinde ön planda olmayı tercih eder aslan erkeğinin de benzer özellikleri vardır. Bu sebep ile bir aslan kadını ve bir aslan erkeğinin birlikte olması şaşırtıcı derecede zor olur. Aslan kadını özgürlüğüne düşkündür ancak özgürlüğünden daha çok konforlu bir yaşama düşkündür. Her şeyin en lüksünü, en iyisini hak ettiğini düşündüğü için her zaman ilişkilerinde de bu tercihi yapar. Dolayısıyla aslan kadınının aşk hayatında yer alacak olan partnerin onu bütün imkanları sağlayabilmesi gerekir.

Aslan Kadını Nasıl Aşk Yaşar?

Aslan kadını yaşadığı aşkta yüksek tutku hissetmek zorundadır. Bunu kendisine zorunlu olarak güden aslan, kadını karşısındaki partnerinden de yüksek tutku bekler. Aslan kadınıyla yaşanılan ilişki karşısındaki kişiyi özel hissettirecektir. Bunun temel sebebi aslan kadınının bütün sevgisini ve ilgisini partnerine yoğunlaştırmasıdır.

Öyle ki çoğu zaman ilişkide kendisini bir arka plana koyarak sadece onunla ilgilenir. Ancak işler istediği gibi gitmediği zaman verdiği emekten dolayı karşısındakine acı çektirmesi mümkündür. Aslan kadını güçlü bir karaktere sahiptir. Bu sebeple birçok kişi aslan kadını ile ilişki yaşarken zorlanabilir.

Aslan Kadını Nasıl Erkeklerden Hoşlanır?

Aslan kadınının hoşlandığı erkekler oldukça cömerttir. Cömert, tutkulu, yakışıklı, karizmatik erkeklerden hoşlanır. Aynı zamanda ekonomik sıkıntılar çekmeyen, kendi hayatını kuran ve ayakları üzerinde durabilen erkeklerden hoşlanır.

Aslan kadını hayatına aldığı erkeğin onu en iyi şekilde taşıyabilmesini bekler. Partneri onu taşıyamadığı ve desteklemediği sürece ilişki zorlaşacaktır. Dolayısıyla hem manevi olarak hem de maddi olarak aslan kadınının güçlü erkeklerden hoşlandığını söylemek mümkün.

Aslan Kadını Aşk Hayatından Ne Bekler?

Aslan kadını aşk hayatında koruyuculuk bekler. Aslan kadını ilişkideyken karşısındakini korumaya odaklanır. Değer verdiği insanları koruyan ve kollayan biridir. Bu sebeple de genellikle anaç tavırlar sergileyebilir. Aslan kadınının olduğu yer daha çok anaerkil bir düzene hakimdir. Onun olduğu yerde üzerine laf söylenmesini sevmez. Bu sebeple de aşk hayatında onun ile uyumlu olacak kişileri beklemektedir.

Aslan Kadını ile Uyumlu Olan Burçlar

Aslan kadınıyla uyumlu olan burçlar arasında yay burcu vardır. Yay burcu ile eğlenceli bir ilişki yaşamaları mümkündür. Aynı zamanda önde olma ve ego durumları ile ilgili de aslan kadını ve yay burcu rahat bir ilişki yaşayacaktır. Yay burcu erkeği önde olmak ya da sürekli olarak lider konumunda bulunmak istemez. Bu sebeple de sırasını aslan kadınına verebilir. Koç burcu erkeği ile de uyumlu olan aslan burcu kadını bu ilişkide liderlik konusunda zorlanabilir.