Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aslan Kadınının Evliliği Nasıldır, Hangi Burçla Evlenmeli?

Aslan kadını evliliğinde kendisine değer verecek bir partner ile olmak ister. Evlendiği zaman hem eşi hem de evi ile ilgilense de bazı sorumlulukların eşit dağıtılmasını önemser. Hayatından ödün vermeden yaşayabileceği bir evlilik aslan kadını için daha uygundur.

Aslan kadını evliliğinde kendisine

Aslan kadını evliliğinde özgüvenine özen gösterir. Özgüvenini yıkamayacak ve onu sürekli olarak destekleyecek bir partnere ihtiyacı vardır. Partnerini korur, ona her ihtiyacı olduğunda destek verir. Ancak her seferinde takdir bekler. Aslan kadınının evliliği genellikle onun yönettiği bir evliliktir. Evlilikle ilgili konularda partneriyle iletişim kursa da çoğunlukla kendisi kararı vermiş olur. Bu sebeple de partneri ile bazı zamanlarda zorluk yaşayabilir.

Aslan Burcu Kadını Hangi Burçla Evlenmeli?

Aslan burcu kadını evlilikte bazı beklentiler içerisine girer. Eşinin kendisine sadık olmasını, güvenmesini ve sırtını yasaklamasını bekler. Aynı şekilde kendisi de partnerine karşı benzer duygular beslenmelidir. Aksi takdirde ilişkinin yürümesi zor olacaktır.

Evlilik kararı alındığında aslan burcunun ilişkide göz ardı ettiği konuların ortadan kaldırılması gerekir. Bunun için karşıdaki kişiyle kolay iletişim kurabilmesi ve karşısındakinin iyi bir dinleyici olması gerekir. Evlilik uyumu yüksek olan burçlar şunlardır:

  • Koç erkeği
  • Yay erkeği
  • İkizler erkeği

Aslan Kadını ve Koç Erkeği Evliliği

Aslan burcuna sahip olan kadınlar, koç erkekleri ile iyi anlaşabilir, ikisi de aynı burç grubundadır ve bu sebep ile de benzer özellikler taşırlar. Özelliklerinin benzemesi ve hayata bakış açılarının genellikle farklı olması bir tezatlık yaratır. Her ikisi de konforu sevse de koç erkeği daha maceraperest bir aslan kadını koç erkeğini sahip eklenecektir ve koruyucu tavırlar sergileyecektir. Koç erkeği bu durumdan rahatsız olabilir ancak enerjik, eğlenceli ve heyecanlı bir evlilik yaşamaları mümkündür.

Aslan Kadını ve Yay Erkeği Evliliği

Aslan kadını ve yay erkeğinin ilişkisi oldukça güvenlidir. Birbirlerine iyi hissettirirken bir yandan da özgür kalmaya devam edebilirler ya bağımsızlığına özen gösterir. Dolayısıyla aslan kadınından da onun bağımsızlığına ve özgürlüğüne karışmamasını bekler. Aslan kadını sınırlarını bildiği ve partnerini kısıtlamaya çalışmadığı müddetçe keyifli bir evlilikleri olacaktır. Her ikisinin de sosyal olması ve girdikleri ortamlarda dikkat çekmeleri nedeni ile popüler bir çift olmaları da mümkün.

Aslan Kadını ve İkizler Erkeği Evliliği

Aslan kadını çoğu kişi tarafından bilinmese de ikizler erkeği ile başarılı bir evlilik Yaşar. Aslan kadını kendisine güvenir ve karşısındaki erkeğin de kendisine güvenmesini ister, dikkat çekicidir, yaratıcıdır, karşısındakini korur ve zekidir. İkizler erkeği de hem aslan kadını tarafından gösterilen ilgiyi sevecek hem de zekasıyla aslan kadınının dikkatini çekecektir. Aynı zamanda aslan kadını ve ikizler erkeğinin ten uyumu da yüksektir. Dolayısıyla birbirlerine alan ve zaman verdikleri müddetçe evlilikleri başarılı olacaktır.