Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Astor Enerji A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi 37 milyon hisse sattı

Astor Enerji A.Ş.’nin ortağı Feridun Geçgel, şirket sermayesinin yüzde 3,71’ine denk gelen 37 milyon lot hisse satma kararı aldı.

Astor Enerji A.Ş.'nin ortağı

Astor Enerji A.Ş.’nin ortağı Feridun Geçgel, şirket sermayesinin yüzde 3,71’ine denk gelen 37 milyon lot hisse satma kararı aldı. Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, hisselerin 1 TL nominal değerdeki pay başına 94,45 TL fiyatla satılacağı belirtildi. Şirket, bu hisselerin şu anda borsada işlem görmeyen nitelikte olduğunu ve satış işlemi gününde borsada işlem görecek hale getirileceğini duyurdu.

95,80 TL’YE DÜŞTÜ

Bu gelişmenin ardından şirket hisseleri, bildirim öncesinde 100 TL civarında işlem görürken, bildirimin hemen sonrasında 95,80 TL’ye kadar düştü. Bu satış, Feridun Geçgel’in geçmişte yaptığı bir açıklamayla çelişki oluşturuyor. Geçgel, daha önceden yayımlanan bir videoda, “Buradaki insanların benim artık ortağım olduğunun farkındayım. ASTOR’dan para çekme gibi düşüncemiz yok” demişti.

KAP’A AÇIKLAMA YAPILDI

Ayrıca, Astor Enerji’nin bu toptan satış bildiriminden kısa bir süre önce KAP’a 528,2 milyon TL’lik yeni iş haberi bildirmesi de eleştirilere neden oldu. Bu durum, şirket yönetiminin şeffaflığı ve etik standartları hakkında soru işaretleri yaratıyor. Topluluk içinde bu tür olaylar, şirketin yönetimine ve karar alma süreçlerine olan güveni sarsabilir.