Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Astrolog Dinçer Güner uyardı, Mars ve Uranüs karşı karşıya! Hem bireysel hem de… ‘Netlik’ önem kazanacak

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan isimler arasında yer alan ünlü astrolog Dinçer Güner, yeni haftaya çarpıcı uyarılar ile başladı. Akrep burcuna dikkat çeken Güner, öngörülerini paylaştı.

Sosyal medya hesaplarını aktif

Senelerdir ünlü isimler de dahil olmak üzere birçok kişi astrolojik açıdan danışmanlık veren yanı sıra kahve falları ile de dikkat çeken astroloji uzmanı Dinçer Güner, son dönemlerde sosyal medya hesapları üzerinden yayınladığı paylaşımlar ile gündeme gelmeye başladı. Instagram ve X (Twitter) hesaplarını aktif olarak kullanan Güner, son olarak yeni haftanın ilk gününde astroloji meraklılarını net bir dil ile uyardı.

Sosyal medya hesabı üzerinden yayınlamış olduğu son paylaşımda Mars ile Uranüs karşıtlığına dikkat çeken astroloji uzmanı Dinçer Güner, bu durumun hem bireysel olarak hem de dünya üzerinde birtakım etkilere sebep olacağını belirtti. İşte Güner’in dikkat çeken o paylaşımına dair detaylar…

BİREYSEL ETKİLERE DİKKAT ÇEKTİ

Sabah saatlerinde X hesabı üzerinden yayınlamış olduğu gönderide Akrep burcunda meydana gelecek olan ‘Uranüsyen Yeni Ay’ etkisine dikkat çeken Dinçer Güner, 13 Kasım tarihinde yaşanacak olan bu durumun bireysel etkileri ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Akrep burcu Yeni Ay dönemlerinde tüm duyguların en derinde hissedildiğini belirten Dinçer Güner, bu süreçte sezgilerin de çok daha güçlü çalışabileceğine dikkat çekti. Akrep burcunun net olmak ile ilgili olduğunu vurgulayan Güner, paylaşımının devamında şu ifadelere yer verdi: “Ya hep ya hiç der! Tam da bu yeni ay zamanı hayatımızın gidişatında belirsiz gibi görünen ne varsa bunları netleştirmek ve açıklığa kavuşturmak için de en ideal dönemdir. Libidonun yükseldiği, cinselliğe ve elbette fantezilere de daha açık olacağımız bir yeni ay dönemi olabilir.”

DÜNYA ETKİLERİNİ VURGULADI

Bu Yeni Ay’ın dünya genelinde de etkili olacağına dikkat çeken Dinçer Güner; ölüm, radyoaktif maddeler, borçlar, rezervler, vergiler, hırsızlar, tacizler, tecavüzler, sapıklar, kamu güvenliği, mafya, gizli örgütler gibi konuları işaret etti. Güner, Uranüs etkisi ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “Uranüs ise; teknoloji, dijital konular, uçaklar, havayolları, skandallar, grevler, uzay ile ilgili konulara işaret eder.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!