Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Astroloji meraklıları dikkat, Dinçer Güner ‘İyi gelişmeler’ diyerek duyurdu! Etkisi 2 gün sürecek

Son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan astroloji uzmanı Dinçer Güner, son olarak sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı bir gönderi ile dikkatleri üzerine çekti. Güner’in günlük astroloji tüyosu, olay yarattı.

Son dönemlerin en çok

Kahve falları, tarot açılımları, astrolojik öngörüleri ve daha pek çok özelliği ile son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan astroloji uzmanı Dinçer Güner, son olarak sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı bir paylaşım ile gündeme geldi. Her gün olduğu gibi bugün de takipçileri ile astrolojik öngörülerini paylaşan Güner, olumlu açıklamaları ile yüzleri güldürdü.

Tutarlı tahminleri ile astroloji meraklıları tarafından yakından takip edilmeyi sürdüren Dinçer Güner, son olarak Merkür ile Venüs arasında oluşacak olan açıya dikkat çekti. O açının olumlu gelişmeleri de beraberinde getirmesini beklediğini ifade eden Güner, analizinin detaylarını paylaştı.

MERKÜR İLE VENÜS’E DİKKAT ÇEKTİ

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan astroloji uzmanı Dinçer Güner, son olarak eski adı ile ‘Twitter’ yeni adı ile ‘X’ hesabı üzerinden yayınlamış olduğu bir gönderi ile dikkatleri üzerine çekti. Her sabah olduğu gibi bu sabah da astrolojik analizleri neticesinde edinmiş olduğu öngörülerini sosyal medya kullanıcıları ile paylaşan Güner, ‘Güne dair minik astrolojik tüyolar geliyor’ paylaşımı ile sosyal medyaya damgasını vurdu.

Bugün için önemli bir öngörüye sahip olduğunu belirten astroloji uzmanı Dinçer Güner, Merkür ile Venüs arasında ‘sekstil açı’ oluşacağını ifade etti. Bu durumun gündelik hayat ile ilişkili olacağını belirten Güner, ‘etkisi 2 gün sürecek’ ifadelerini kullandı.

“BİRAZ İYİ GELİŞMELER”

Merkür ile Venüs arasında oluşacak ve etkisi 2 gün kadar hissedilecek olan sekstil açıyı ‘Biraz iyi gelişmeler’ başlığı ile duyuran astroloji uzmanı Dinçer Güner, paylaşımı ile astroloji meraklısı sosyal medya kullanıcılarının dikkatlerini çekti. Güner, söz konusu durumun yaratacağı etkiler ile ilgili ise şu ifadeleri kullandı: “Barış konuşmaları yapmak, iltifatlar etmek ve almak, sevdiklerinize hediyeler almak, güzel haberler beklemek, sanat veya yaratıcılıkla ilgili eğitimlere başlamak, yapıcı konuşmalar yapmak, ilan- ı aşk etmek, beğendiğiniz şeyler için alışverişe çıkmak ya da seveceğiniz seyahatler organize etmek, romantik ortamlar oluşturmak, doğru ticari adımlar için harika günler.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!