Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Astroloji uzmanı Dinçer Güner’den uyarı geldi! ‘Öfkeye dikkat’ dedi, 3 günlük süreci değerlendirdi

Son dönemlerde sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderiler ile astroloji meraklılarının dikkatlerini çeken Dinçer Güner, son olarak X hesabı üzerinden bazı tüyolar verdi. İşte ayrıntılar…

Son dönemlerde sosyal medya

Yeni günü astrolojik açıdan değerlendirerek sosyal medya kullanıcıları ile öngörülerini paylaşan astroloji uzmanı Dinçer Güner, günün temasının ‘gerginlik’ ve ‘öfke’ olabileceğini vurguladı. Bu neden ile gün boyunca her zamankinden hassas ve özenli davranılması gerektiğini belirten Güner, öngörülerine dair detayları paylaştı.

X hesabı üzerinden yayınlamış olduğu yeni gönderisinde Mars ile Güneş’in ortak hareketlerine dikkat çeken Dinçer Güner, bu durumunda gerginliklere, öfke nöbetlerine ve yüksek enerji durumuna sebep olabileceğini ifade etti.

“GÜNEŞ VE MARS BİRLİKTE HAREKET EDECEK”

Sabah saatlerinde X hesabı üzerinden yeni bir gönderi yayınlayan astroloji uzmanı Dinçer Güner, astroloji meraklılarına seslendi. Güneş ile Mars’ın birlikte hareket edeceğini ve bu durumun gündelik hayat üzerinde 3 günlük bir etkiye sebep olacağını belirten Güner, ‘öfkeye çok dikkat’ uyarısında bulundu.

Bugünün enerji açısından yüksek ve hareketli geçeceğini belirten Dinçer Güner, ayrıca bazı gerginliklerin de yaşanabileceğini ifade etti. Rekabet, meydan okuma gibi durumların gelişebileceğini belirten Güner, paylaşımının devamında şu ifadelere yer verdi: “Bugün kendimizi hızlı bir şekilde motive edebilir, cesaret gerektiren işlerde başarı elde edebiliriz. İnisiyatif ve risk alabileceğimiz bir zaman. Liderlik özelliklerimizi ortaya çıkarabiliriz.”

HIRSLARA DİKKAT

Bugün birtakım güçlü hislerin ortaya çıkabileceğini ve bu durumun oldukça kontrollü bir şekilde yönetilmesi gerektiğini belirten astroloji uzmanı Dinçer Güner, sağlıksız hırslara karşı dikkatli olunması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu. Bugün için ‘Libido artabilir’ bilgilendirmesinde bulunan Güner, ayrıca bazı araçların kullanımlarında her zamankinden fazla dikkatli olunması gerektiğini vurguladı. Güner, bu öngörüsünü şu sözler ile açıkladı: “Ateşli, kesici, delici aletleri kullanırken dikkatli olunmasında yarar var. Bugün spor yapmak, kasları çalıştırmak, bedeni yormak için uygundur. Fazla enerjinizi ancak sporla atabilirsiniz. Otoriter figürler ile gergin ortamlar yaratmamaya özen gösterilmeli. Hassas konuları ortaya atmak için pek uygun bir zaman değildir.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!