ATA AÖF BÜTÜNLEME TARİHLERİ 2024: Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Bütünleme Sınavı Ne Zaman? ATA AÖF Bütünleme Sınav Giriş Belgesi

ATA AÖF bütünleme sınavı araştırması yapan öğrenciler için güncel bilgi geldi. ATA AÖF Güz ve Bahar Dönemi sınavları ardından bütünleme sınavı için geri sayım başladı. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileri ATA AÖF bütünleme sınavı 2024 ne zaman sorgusuna başladı. İşte ATA AÖF bütünleme sınavı tarihleri..

ATA AÖF BÜTÜNLEME TARİHLERİ 2024: Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Bütünleme Sınavı Ne Zaman? ATA AÖF Bütünleme Sınav Giriş Belgesi

2023-2024 eğitim öğretim yılında ATA AÖF bütünleme sınavına girecek olan öğrenciler araştırmalara başladı. ATA AÖF Güz Dönemi sınavları Kasım - Ocak aylarında, Bahar Dönemi sınavları ise Nisan-Haziran aylarında yapıldı. Final takvimi ardından öğrencilerin gündemi bütünleme sınavları oldu. Peki, ATA AÖF bütünleme sınavı 2024 ne zaman? ATA AÖF bütünleme sınavı giriş belgesi açıklandı mı? İşte ATA AÖF bütünleme sınavı tarihleri..

ATA AÖF BÜTÜNLEME TARİHLERİ

Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi ATA AÖF bahar dönemi bütünleme sınavları 6 - 7 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. Sınavlar üç oturum halinde tamamlanacak. İlk oturum 6 Haziran saat 09.30'da, ikinci oturum 14.00'de yapılacak. Üçüncü oturum ise 7 Temmuz günü saat 09.30'da yapılacak.

ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAV TAKVİMİ 2024

6-7 Temmuz günleri yapılacak olan Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi ATA AÖF bahar dönemi bütünleme sınavları ardından sezon resmi olarak sona erecek. Bazı üniversitelerde öğrenciler devamsızlıktan kalmamak şartıyla bütünleme sınavına girebilirken bazı üniversitelerde bu hak yok. Final sınavına katılım sağlayamayan öğrenciler bunun telafisi olarak bütünleme sınavına girebiliyor.

Kaynak: Şermin Temur