ATA AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ ALMA EKRANI 2024: Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Sınav Giriş Belgesi Nasıl Alınır? ATA AÖF Vize Sınav Giriş Belgesi Sorgulama

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATA AÖF) sınav giriş belgesi sorgulama hızlandı. 27-28 Nisan günleri ATA AÖF vize sınavlarına girecek olan öğrenciler için açıköğretim sınav giriş belgesi alma ekranı açıldı. İşte ATA AÖF sınav giriş belgesi 2024 sorgulama ekranı..

ATA AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ ALMA EKRANI 2024: Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Sınav Giriş Belgesi Nasıl Alınır? ATA AÖF Vize Sınav Giriş Belgesi Sorgulama

ATA AÖF sınav giriş belgesi 2024 sorgulama ekranı açıldı. Milyonlarca öğrencinin öğrenim gördüğü Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ara dönem vize sınavları için hazırlıklar tamamlandı. 27-28 Nisan hafta sonu günleri yapılacak olan ATA AÖF bahar dönemi sınav giriş belgesi araştırılmaya başladı. Her ders için 30 dakika sürede soruları yanıtlayacak olan öğrencilerden ilk 15 dakikadan sonra gelen sınava giremeyecek. Peki, ATA AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır? İşte Atatürk Üniversitesi sınav giriş belgesi sorgulama linki..

ATA AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi vize sınavı giriş belgeleri erişime açıldı. ATA AÖF vize sınavına girecek olan adaylar T.C kimlik numaraları ve şifreleri ile obs.atauni.edu.tr adresi üzerinden sınav yerlerini öğrenebilir. ATA AÖF sınav giriş belgesi ÖYS, AtaMeta uygulamasının "Sınav işlemleri" katı, ATA-AOF Mobil ve ATA AOF OYS uygulamasından da alınabilir. ATA AÖF sınav giriş belgesi almak için aşağıdaki linke tıklayın.

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA İÇİN TIKLAYIN

ATA AÖF VİZE SINAVLARI NE ZAMAN?

I. Oturum : 27 Nisan 2024 Saat: 09.30

II. Oturum : 27 Nisan 2024 Saat: 14.00

III. Oturum : 28 Nisan 2024 Saat: 14.00