ATA AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA EKRANI: ATA AÖF Bütünleme Sınavı Ne Zaman? ATA AÖF Sınav Giriş Belgesi Nasıl Alınır?

ATA AÖF sınav takvimi 2024 belli oldu. Vize ve finallerin ardından öğrenciler bütünleme sınav takvimine odaklandı. Çok sayıda öğrenci ATA AÖF bütünleme sınavı hazırlıklarına başladı. Peki, ATA AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır? ATA AÖF bütünleme sınavı ne zaman? İşte yanıtı..

ATA AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA EKRANI: ATA AÖF Bütünleme Sınavı Ne Zaman? ATA AÖF Sınav Giriş Belgesi Nasıl Alınır?

Uzaktan eğitimle lisans ya da ön lisans bölümlerinde öğrenim gören öğrenciler ATA AÖF sınav takvimi 2024 araştırması yaptı. Her yıl milyonlarca öğrencisi olan Atatürk Üniversitesi vize ve final sınavları sona erdi. 3 oturumda ve yüz yüze tamamlanan ATA AÖF yarıyıl sınavları ardından gözler bütünleme takvimine çevrildi. Peki, ATA AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır? ATA AÖF bütünleme sınavı ne zaman? İşte yanıtı..

ATA AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

ATA AÖF bütünleme sınavları 6 Temmuz Cumartesi ile 7 Temmuz 2024 Pazar günleri yapılacak. Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Bütünleme Sınavı Giriş Belgesi akmak için https://obs.atauni.edu.tr adresine giriş yapın. Sayfada yer alan "Duyurular" kısmından giriş belgenize ulaşabilirsiniz. ATA AÖF sınav sonuçlarını ATA AÖF OBS sisteminden takip edebilirsiniz.

ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAVI NE ZAMAN?

Atatürk Üniversitesi AÖF 2023-2024 Bahar Dönemi Bütünleme sınavları 6-7 Temmuz 2024 günleri gerçekleştirilecek. 3 turum halinde gerçekleşecek olan Atatürk Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi sınavlarında Blok Uygulama, Çocuk Gelişimi Alan Uygulaması ve Koleksiyon Hazırlama ve Ürün Geliştirme dersleri hariç diğer derslerde ders başarı notuna Ara Sınav puanının katkısı yüzde 30, Yarıyıl Sonu/Bütünleme Sınav puanının katkısı yüzde 70 olarak belirlendi.

Kaynak: Şermin Temur