Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Atakan Karazor Taciz Olayı Ne? Futbolcu Atakan Karazor Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

A Milli Takım aday kadrosunda adı yer alan 27 yaşındaki Atakan Karazor sosyal medyayı hareketlendirdi. Cinsel istismar davasıyla gündeme gelen Atakan Karazor Türkiye ile Karadağ maç kadrosuna eklendi. Peki, Atakan Karazor taciz olayı ne? Atakan Karazor kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

A Milli Takım aday

Futbol hayatına kaldığı yerden devam eden Atakan başarılı A Milli Takım daveti aldı. UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’ta yer alan Türkiye 11 Ekim’de Samsun’da Karadağ ve 14 Ekim’de deplasmanda İzlanda ile kozlarını paylaşacağı duyuruldu. Bu maçların aday kadrosunda adı geçen Atakan Karazor araştırmaları yoğunlaştı. AtakanKarazorKadroDışı hacktagi ile X platformunda TT olan Atakan Karazor kariyeri sorgulandı. Peki, Atakan Karazor taciz olayı ne? Atakan Karazor kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilenler..

ATAKAN KARAZOR TACİZ OLAYI NE?

2022 senesinin yazında Ibiza’da tatil yapan Atakan Karazor ile arkadaşı Jaskaran T.D. cinsel taciz suçlamasıyla gözaltına alındı. Gece kulübünde eğlendikten sonra villaya giden 18 yaşındaki genç kadın, Atakan Karazor ve Jaskaran T.D. hakkında tecavüz suçlamasıyla emniyete başvurdu. Atakan ve arkadaşı suçlamayı reddederken cinsel birlikteliğin karşılıklı istek üzerine olduğunu söyledi. Dava ardından Atakan Karazor ve arkadaşı 4 hafta hapis yattı. sonra serbest kaldı. Atakan Karazor beraatı için Schalke kulübünün 50 bin Euro kefalet ödediği iddia edildi.

ATAKAN KARAZOR KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

13 Ekim 1996 Almanya Essen doğumlu Atakan Karazor Türk asıllı Alman orta saha futbolcusu. Bundesliga ekibi VfB Stuttgart forması giydi. Ardından Borussia Dortmund II ile yoluna devam etti. İki sezon Holstein Kiel takımında oynayan Atakan Karazor 2019 yılında Stuttgart’a gitti. Atakan Karazor’un şu anki piyasa değerinin 12 milyon Euro olduğu konuşuluyor.