Atalanta-Torino maçı Serie A heyecanı şifresiz mi? Ne zaman? Saat kaçta? (Muhtemel 11'ler)

Serie A heyecanı şifresiz mi? Ne zaman? Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri de yer alıyor.

Atalanta-Torino maçı Serie A heyecanı şifresiz mi? Ne zaman? Saat kaçta? (Muhtemel 11'ler)

Serie A heyecanı şifresiz mi? Ne zaman? Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri de yer alıyor. Peki, Atalanta-Torino maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?Serie A'da heyecan sürüyor. Atalanta Torino karşı karşıya gelecek. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor. Peki, Atalanta-Torino ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Gian Piero Gasperini ne kadar iyi bir hoca olduğu Leverkusen karşısında gösterdi ve takımı oyun disiplininden hiç kopmayarak bu sezon hiç maç kaybetmeyen Alman temsilcisini Avrupa Ligi finalinde 3-0’la geçmeyi başardı. Bu maç onlar adına bir yandan taraftarlarıyla büyük zaferi kutlama maçı olacak. Ev sahibi Şampiyonlar Ligi’ne gitmeyi de hem lig sıralamasıyla hem de Avrupa Ligi’ni alarak garantilemiş oldu. Torino da son 2 maçını kazanarak silkelendi, Avrupa şansları da düşük de olsa devam ediyor. Atalanta’nın son 10 maçının 8’i 2-3 gol aralığında bitti. Sezonun ilk maçını da 3-0 Torino almıştı. Peki bu maçta ne olacak?

ATALANTA-TORİNO MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Atalanta-Torino maçı 26 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da Exxen'de canlı yayınlanacak.

ATALANTA: Gollini, Palomino, Djmitisi, Masiello, Castagne, Roon, Freuler, Gosens, Mancini, İlicic, Barrow

TORİNO: Henüz ilk 11 belli değil