Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Atamayı İl Başkanı mı yapıyor?”

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesine başhekim atamasını sosyal medya hesabından duyuran Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, atama için İl Başkanına teşekkür etti

Darıca Farabi Eğitim ve

Yaklaşık 9 aydır Başhekim’siz olan Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesine başhekim ataması yapıldı. 2012 – 2014 yılları arasında Fatih Devlet Hastanesi’nde görev yapan, Doç. Dr. Arif Emre Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Başhekimliği’ne atandı. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Hastanesi Genel Cerrahi Ana bilim Dalı Başkanı olarak görev yapan Emre, önümüzde günlerde Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki görevine başlayacak.

TEŞEKKÜR İL BAŞKANINA

Başhekim ataması sonrası AK Partili Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’tan ilginç bir paylaşım geldi. Atamayı sosyal medya hesabından duyuran Başkan Bıyık, atama için AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus’a teşekkür etti. Atama sonrası il başkanına teşekkür edilmesine vatandaşlar tepki gösterdi. 

“BAŞTA İL BAŞKANIMIZ”

Bıyık paylaşımında, “Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi olarak Doç. Dr. Arif Emre atanmıştır. Emeği geçen başta İl Başkanımız Sn. Şahin Talus olmak üzere tüm Milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Göreve atanan değerli Başhekimimizi tebrik ediyor, bölgemize ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.