Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Atasoy Bilgin: “5 ilçeyi alacağız”

Gazetemizi ziyaret eden CHP Büyükşehir adayı Atasoy Bilgin, 5 ilçeyi alacaklarını ifade ederek, “Birçok ilçede sürpriz olabilir” dedi.

Gazetemizi ziyaret eden CHP

31 mart seçimlerine sadece 15 gün kaldı. Siyasi partilerin adayları ise çalışmalarını hızlandırarak seçim gününe hazırlanmaya devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Büyükşehir Adayı Atasoy Bilgin gazetemizi ziyaret etti. Kocaeli’de birçok ilçede değişimin yaşanacağını dile getiren Bilgin, ‘Her ilçede iddialıyız” diye konuştu.

“AKP ESKİ GÜCÜNDE DEĞİL”

Bilgin, sözlerinin devamında, “AKP artık eski gücünde değil. Aslında tüm belediyeleri kaybetmenin eşiğinde. İttifakları olmasa bir iddiaları da kalmayacak. Cumhur ittifakı şu anda onları ayakta tutuyor. AKP, MHP, BBP her ilçede ayrı ayrı aday çıkarsa hiçbir iddiları kalmaz.

“KARTEPE’DE SEÇİM BAŞA BAŞ GEÇECEK”

AKP her geçen gün kan kaybederken biz de en az 5 ilçeyi alacağız. Bu ilçeler İzmit, Derince, Karamürsel, Başiskele ve Gölcük. Her ilçede iddiamız var. Kartepe’de seçim başa baş geçecek. Nilay Hanıma orada büyük bir destek var. Darıca ve Dilovası da iddialı olduğumuz ilçeler arasında. Tüm ilçelerimizde olağanüstü bir karşılığımız var.

“ANKETLERE GÜVENMİYORUM”

Birçok ilçede sürpriz yaşanabilir. Anketlere pek güvenmiyorum. Anketlerin zaten her zaman bir yanılma payı vardır ama yerel seçimlerde yanılma payları daha yüksek. Biz 1 nisan sabahına büyük zaferler ile uyanacağız” sözlerine yer verdi.

Bilgin: Kocaeli’ye CHP Belediyeciliğini tattıracağım

Atasoy Bilgin: Oyumu yüzde 11 arttırdım