Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Atasoy Bilgin: Büyükakın’ın yaptığı mantıksız ve gülünç

Nokta TV’de yayınlanan Seçime Doğru programının konuğu olan CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin, Tahir Büyükakın’ı eleştirdi.

Nokta TV’de yayınlanan Seçime

Pazar günü sandık başına giderek kentlerimizi 5 sene boyunca emanet edeceğimiz isimleri seçeceğiz. Heyecanla beklenen seçime 3 gün kala CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin Nokta TV’de yayınlanan Seçime Doğru programının konuğu oldu.

“GÜZEL PROJELER HAZIRLADIK”

Bilgin, Ebru Şimsek’in moderatörlüğünü yaptığı Seçime Doğru programında önemli açıklamalarda bulundu. Projelerini anlatan ACHP Büyükşehir Adayı Atasoy Bilgin açıklamasında şu sözlere yer verdi: “Gençler, kadınlar ve emeklilerimiz için güzel projeler hazırladık. Belediyenin şehrimize gelen üniversite öğrencileri için tek yataklı bir yurdu yok.

“ÖĞRENCİYE SADAKA VERİYORLAR”

Ve burası öğrenci kenti. Öğrencilere bin 500 lira veriyor. Öğrencilere sadaka parası vermelerini kınyorum. Biz 7 bin 500 vereceğiz. Her tarafa yurtlarımızı açacağız. KOÜ’nün birçok ilçede fakültesi var. İlçelerde de yurtlar açacağız ve öğrencilerimiz orada kalacak. O ilçelerin hayatını da canlandıracağız.

İLÇELERE KÜTÜPHANE SÖZÜ

Bütün ilçelerde kütüphaneler açacağız. Anaokulu ve ilkokula giden tüm öğrencilerimizin ulaşımı ücretsiz olacak. Öğrencilere ücretsiz internet vereceğiz. İş arayan gençlerimize yardımcı olacağız. Meslek odaları ile birlikte onlara kurs desteği vereceğiz.

“TÜM İLÇELERE KREŞ AÇACAĞIZ”

Kadınların çalışma hayatına atılmasını istiyoruz. Bu yüzden kreşler açmamız gerekiyor. Kocaeli’nin tüm ilçelerinde ve ihtiyaç duyulan mahallelerinde kreşler açacağız. 0-4 arası yaş grubuna ait annelerin ulaşımı ücretsiz olacak. Bütün okullarda ücretsiz 1 öğün emek vereceğiz. Kadınlarımıza iş destekleri vereceğiz.

“EMEKLİLER 1 TL SU PARASI ÖDEYECEK”

Türkiye’de en pahalı su ücretleri olan ilçelerden biriyiz. Gelir gelmez suya indirim yapacağız. Asgari ücretin altında maaş alan emeklilerimiz 1 TL su faturası ödeyecek. Çünkü 0 TL yapamıyoruz. Onlara kira yardımları yapacağız. Onlar için hazırlayacağımız Emekli Evleri’nde vakit geçirebilecekler.”

BÜYÜKAKIN’IN YAPTIĞI KOMİK”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Tahir Büyükakın’ın bazı şehirlere ‘teleferik yaptık’ afişi hakkında eleştirilerde bulunan Bilgin, “Tahir Büyükakın başka şehirlere ‘teleferik yaptık’ diye afiş asıyor. Seçim öncesinde yapmasını komik buluyorum. Seçim öncesinde insanlar yerel seçimler ile uğraşırken bu ilan mantıksız ve gülünç.

GAZETECİLERİ UYARDI

Bu afişi başka şehirlere seçim dönemi değil başka zaman assaydı sıkıntı olmazdı. Seçim dönemi olması sıkıntılı bir durum. Bu konuda beni eleştiren gazetecileri tekrar düşünmeleri açısından uyarmak istiyorum” dedi.

Atasoy Bilgin: Kent Konut dar gelirliye hizmet edecek

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ekonomi gündeminde emeklilik sistemiyle alakalı
Sıradaki Haber Emekliler dikkat! Sistem değişiyor, prim kesilebilir…