Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Atasoy Bilgin ‘Gebze’de adayımız olsa kazanırdık’

CHP İl Danışma Kurulu toplantısında konuşan CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Atasoy Bilgin, “Gebze’de adayımız olsaydı kazanırdık” dedi.


CHP İl Danışma Kurulu

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Danışma toplantısı Kocaeli Kongre Merkezi’ nde gerçekleşiyor. CHP İl Başkanı Bülent Sarı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen danışma toplantısına CHP Genel Başkan Yardımcısı Pınar Uzun Okakın, CHP Parti Meclisi Üyeleri Melisa Uğraş, Ecevit Keleş, TBMM eski Başkanvekili Haydar Akar, CHP Kocaeli Milletvekilleri Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı, Nail Çiler, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Merve Tüysüz, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, CHP Büyükşehir adayı Atasoy Bilgin, ilçe başkanları, geçmiş dönem milletvekilleri, il ve ilçe örgütü üyeleri ve partinin önde gelen isimleri katıldı.

DİVAN BAŞKANI SARI OLDU

31 Mart yerel seçimlerinde Türkiye’nin birinci partisi konumuna yükselen CHP il danışmada salonu ’Türkiye’nin birinci partisi’ pankartı süsledi. Danışma toplantısının divan başkanlığını İl Başkanı Bülent Sarı yaptı. Danışma toplantısının başında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in mektubu okundu.

“HASTALIĞI ATLATAMADIK”

CHP Kocaeli Büyükşehir Beledie Başkan Adayı Atasoy Bilgin konuşmasında, “Kendi özeleştirimi yaparım. Bir hastalığı atlatamadık. Aday belirleme süreci bittikten sonra hala aday tartışıyoruz. Bu hastalığı atlatamadıkça biz iktidar olamayız. Her ilçeye birçok aday vardır. Bunların hepsi doğru adaydır. Koşullara göre içlerinden bir tanesi seçilir. Ama aday açıklandıktan sonra o adayın etrafında birleşilir.

“BÜYÜK HATALARA DÜŞTÜK”

Büyükşehir ve Gebze’nin adayı iki sene öncesinden belliydi. Gelinen son noktada aday olmak istemediler. Önümüzde erken seçim olabilir. Kafamızı iktidar olmaya yormamız lazım. İttifakın oyunu almış olsaydık 8 belediye kazanıyorduk. CHP’nin başarısı büyük ama hatalara da düştük. Gebze’de adayımız olsaydı kazanırdık. En büyük ilçede aday çıkartmıyorsanız Büyükşehir’i alamazsınız” sözlerine yer verdi.