Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Atasoy Bilgin: Oyumu yüzde 11 arttırdım

CHP Büyükşehir adayı Atasoy Bilgin gazetemizi ziyaret etti. Adaylığı ilk açıklandığı zaman bir anket çalışması yapıldığını ifade eden Bilgin yapılan ikinci anket çalışmasında oy oranını yüzde 11 arttırdığını ifade etti.

CHP Büyükşehir adayı Atasoy

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Büyükşehir adayı Atasoy Bilgin, gazetemizi ziyaret etti. Kocaeli’yi güzelleştirmek için birçok planının olduğunu dile getiren Bilgin, “İlimize hak ettiği değeri vereceğim” dedi.

AFİŞLERDE NEDEN YOK?

İlçe başkan adaylarının afişlerinde yer almaması hakkında konuşan Bilgin, “Benim adaylığım ilçe başkanlarımızın açıklanmasından bir süre sonra kesinleşti. İlçe belediye başkan adaylarımız bu süre içerisinde kendi çalışmalarını yaptı.

“SÜRECİMİZ TERSTEN OLDU”

Bizimkisi biraz geç kaldı. Binaları önceden giydirdiler. Sloganlarını belirlediler. Afişlerini hazırladılar. Bizim sürecimiz biraz tersten oldu. Bu yüzden afişlerde böyle bir durum var” dedi.

“ÖZGÜR BEY KOCAELİ’Yİ ÇOK ÖNEMSİYOR”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Kocaeli’ye çok önem verdiğini dile getiren Bilgin, “Özgür Bey Kocaeli’nin çok ihmal edildiğini düşünüyor. Gerçekten de öyle. İşçi, emek kenti olan Kocaeli’yi bu yüzden çok önemsiyor. İlimiz ile ilgili onun da benim de uzun uzun planlarımız var.

“ADAY OLDUKTAN 4 GÜN SONRA…”

Seçim 15 gün sonra gerçekleşecek. Genel merkezimiz ben çıktıktan 4 gün sonra bir anket yaptırdı. Bunun ardından bir anket çalışması daha yapıldı. İlk anket ile ikinci anket arasında oyumu yüzde 11 arttırmışım. Bugün ise üçüncü bir anket çalışması başlatıldı. Önümüzdeki hafta içinde bu anketin sonuçları da çıkacaktır. Kocaeli’nin geleceği için önemli projelerim var. İlimize hak ettiği değeri vermemiz gerekiyor.

“ÖNEMLİ ÖRNEKLER VAR”

CHP belediyeciliğin ülkemizde çok önemli örnekleri var. Yılmaz Büyükerşen çorak topraklara sahip Eskişehir’i güzelleştirdi. Şu an oraya günü birlik turlar düzenleniyor. Leyla Atakan, Erol Köse, Sefa Sirmen, Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş gibi birçok örneği var CHP belediyeciliğinin.

“AK PARTİ’NİN UNUTULMAZ BAŞKANLARI YOK”

Ekrem Bey tüm engellemelere rağmen İstanbul’da birçok yurt açtı, öğrencilere burslar veriyor, kent lokantaları açtı. 10 yerde aynı anda metro çalışması devam ediyor. Bu dünyada ilktir. Geçmişe baktığımız zaman AK Parti’nin böyle unutulmaz belediye başkanları yok.

“HİÇBİR KENTE VİZYON KATMADILAR”

Çünkü hiçbir kente vizyon katmamışlar. Belediyecilik gönül işi. Onlar ise yandaş müteaahitlere para aktarmak mecburiyetindeler. O yüzden belediyecilik yapmak istiyorlar. Kocaeli güzel yönetilmiyor. Bu kenti yönetmekle ilgili ciddi iddialarım var” dedi.

Bilgin: Kocaeli’ye CHP Belediyeciliğini tattıracağım

Atasoy Bilgin: “5 ilçeyi alacağız”