Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Atasoy Bilgin Tahir Büyükakın’a seslendi: Sizin de sonunuz geldi

CHP Derince Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe’nin proje lansmanında konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin, Tahir Büyükakın’a seslenerek ‘Sizin de sonunuz geldi’ dedi.

CHP Derince Belediye Başkan

Cumhuriyet Halk Partisi Derince Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe bugün Derince Yenikent Kültür Merkezinde gerçekleştirdiği etkinlikte projelerini anlattı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin en iddialı olduğu ilçelerden biri olan Derince’de partililer etkinliğe yoğun ilgi gösterdi. Proje lansmanına Kocaeli Milletvekilleri Muhip Kanko ve Nail Çiler, İl Başkanı Bülent Sarı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin, Önceki Dönem TBMM Başkan Vekili Haydar Akar, İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, İl Kadın Kolları Başkanı Merve Tüysüz, Partililer ve vatandaşlar katıldı.

“ASLINDA BEN YAPAMADIM DİYOR”

Milletvekillerinin konuşması sonrası kürsüye çıkan CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin partililere seslendi. Adalet vurgusu yaparak konuşmasına başlayan Atasoy Bilgin, “Kocaeli’yi geziyoruz. Derince benim yuvam. Burda büyüdük, burda siyaset yaptık. Derince’de sertif Başkan geçtiğimiz dönem adaydı. Bu dönem de aday. Derince’de kazanacağız. Geçtiğimiz dönem bir belediye başkanı vardı. Bakanlıklardan kaynaklar aldı ama Derince’de insanların sorunlarını çözemedi. Her seferinde başka adaylar ile gelip her seferinde bir önceki başkanı suçluyor. Bu dönem aday olarak karşımıza çıkan kişi başkan yardımcısı zaten. Bunları yapacağım diyor, geçtiğimiz dönem yapamadılar diyor. Aslında ben yapamadım diyor.

“HER ŞEYİ KAYBETTİK”

30 yılda elimizde olan her şeyi kaybettik. 200 bin nüfuslu kent sağlık ocağı gibi işleyen hastaneye mahkum oldu. Stadımız vardı o da gitti. Derince işin sonunda 30 yılda her geçen gün geriye gitti. Derince’nin kent kimliğine kavuşması lazım. Burası artık köy gibi görülmemesi lazım. Derince’de bu dönem muhakkak değişim olması lazım. Hep beraber Derince’yi kazanacağız” dedi.

“1 METRE METRO YAPSAYDINIZ”

Kocaeli ile ilgili de konuşan Bilgin, “Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaeli ile ilgili konuşmuyor. İstanbul’a laf atıyor, ankara’ya laf atıyor. En borçlu belediyesiniz diyoruz Yuvacık Barajının borcu diyor. Biz bir baraj yaptık. Sen baraja karşılık denk düşecek tek bir proje yapmadın. Biz baraj yaptık siz 1 metre metro yapsaydınız. Metro yaptılar borcu var deseydik. Kentin hangi sorununu çözdünüz. Çevre Yoları ilekenti donatamadınız. Çeyrek asırdır depremle ilgili adım atmadınız. Yıkmanız gereken binları yıkamadınız. Şimdi kalkıp en büyük hayalim depreme hazırlamak diyorsunuz. Anca hayal kurarsınız.

“SİZİN DE SONUNUZ GELDİ”

Buradan Büyükşehir Belediye Başkanına sesleniyorum. Sİzin de sonunuz geldi. Her dönem yalanlarınızdan bu insanlar bıktı usandı. Bu insanlar sizden metro bekliyor, depreme dirençli kentler bekliyor, bu insanlar Kocaelispor’dan elinizi ayağınızı çekmenizi bekliyor. Kocaelispor’a tesisi yapacağız diyorlar var olan tesisi niye yıktınız?” diye sordu.

Kanko: “Basit hatalar ile geçen sefer kaybettik”

Nail Çiler: Biz üzerimize düşeni yaptık sıra sizde

 

Bülent Sarı: “Derince’yi AKP’nin aciz yönetiminden kurtaracağız”