Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Atasoy Bilgin’den adaylık sonrası ilk açıklama geldi!

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Atasoy Bilgin’in ismi netleşti. Bilgin, MYK onayıyla adaylık görevini üstlendi ve yaptığı açıklamada, “Kocaeli için sağduyu ve umut hareketi başlatıyoruz” dedi.

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye

Kocaeli’nin siyasi gündemine dair önemli bir gelişme yaşandı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Parti Meclisi kararıyla Atasoy Bilgin olarak belirlendi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Genel Başkan Yardımcılarının değerlendirmesi sonucunda adaylığı onaylanan Bilgin, yaptığı açıklamada şunları belirtti:

HAZIRSANIZ BAŞLIYORUZ

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Özgür Özel ve Genel Başkan Yardımcılarımızın takdiriyle CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı görevini üstlendiğimi siz değerli vatandaşlarımız ve parti emekçilerimizle paylaşmaktan onur duyuyorum. Kocaeli İl Örgütümüzle, İlçe Belediye Başkan Adaylarımızla, İl ve İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi üyelerimizle uyum içinde Kocaeli’nin tüm sokaklarında bir sağduyu ve umut hareketi olarak başka bir Kocaeli için yerelde iktidar yürüyüşüne; Hazırsanız Başlıyoruz.