Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Atatürk’e Hakaret Eden Mustafa Atmaca Kimdir? Üçler Döner Mustafa Atmaca Tutuklandı Mı?

Atatürk’e hakaret eden Mustafa Atmaca tutuklandı mı merak edildi. Erzurum’un sosyal medya fenomenlerinden Üçler Döner’in sahibi Mustafa Atmaca kimdir araştırılmaya başladı. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için kullandığı skandal ifadelerle sosyal medyayı ayağa kaldıran Üçler Döner sahibi Mustafa Atmaca ne dedi? İşte detaylar..

Atatürk'e hakaret eden Mustafa

Türkiye bu skandal olayı konuşmaya başladı. 10 Kasım Atatürk’ü Anma günü üzerinden sayılı saat geçtiği sıralarda Atatürk’e hakaret geldi. Erzurum’da hizmet veren Üçler Döner sahibi Mustafa Atmaca söyledikleriyle sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Çok sayıda kullanıcı Mustafa Atmaca hakaret görüntülerini sosyal medyada paylaştı. O anların ardından birçok kişi Atatürk’e hakaret eden dönerci kim araştırmasına başladı. Peki, Atatürk’e hakaret eden Mustafa Atmaca kimdir? Mustafa Atmaca ne dedi? Üçler Döner Mustafa Atmaca tutuklandı mı? İşte merak edilen soruların yanıtları..

ÜÇLER DÖNER MUSTAFA ATMACA KİMDİR?

Erzurum’da faaliyet gösteren Üçler Döner adlı işletmenin sahibi Mustafa Atmaca, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için kullandığı skandal ifadelerle gündem oldu. Sosyal medyanın ayağa kalktığı skandal görüntülerin ardından Mustafa Atmaca kimdir araştırmaları sıklaştı. 10 Kasım’ı henüz ardımızda bırakamamışken Erzurum’da faaliyet gösteren dönerci Mustafa Atmaca skandal sözlere imza attı. Üçler Döner sahibi Mustafa Atmaca, “Sen gideceksin bizim toprağımız burası. Arabistan’a da savaşmaya gideriz. Bura da Yemen de Kudüs’te bizim toprağımız. Siz İsrail’e gideceksiniz. Osmanlı kaybetmedi, laik denen köpekler kaybetti o toprakları. Laikliği getiren köpekler, onlar kaybetti” dedi.

MUSTAFA ATMACA TUTUKLANDI MI?

Skandal sözlerin ardından Mustafa Atmaca gözaltına alındı. Hacı’nın yağ akımı isimli hesabın sahibi Mustafa Atmaca’nın emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi. Erzurum Barosu avukatlarından Mehmet Salih Bayoğlu Mustafa Atmaca hakkında suç duyurusunda bulundu. Dilekçede Atatürk aleyhine işlenen suçlar hakkında kanunun 1. Maddesi, TCK 216 halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama suçunun işlendiği ifade edildi. “Hacı’nın yağ akımı” adı altında Tiktok hesabı olan Mustafa Atmaca’nın 650 bin takipçisi var. Canlı yayında bir takipçisiyle tartışan Mustafa Atmaca’nın Atatürk’e söyledikleri kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Erzurum Üçler Döner sahibi Mustafa Atmaca’ya büyük tepki geldi.