Ateş Kuşları Su Kimdir? Simay Eşme Kimdir, Kaç Yaşında? Simay Eşme Sevgilisi Kim? Ateş Kuşları Yeni Oyuncu Simay Eşme Oynadığı Diziler

Ateş Kuşları yeni oyuncu dönemi başladı. 12 Ocak Cuma günü yeni bölümüyle ekrana gelen Ateş Kuşları yeni bölümde Su karakteri fırtınalar estirdi. Güzel oyuncu Simay Eşme Ateş Kuşları dizisine dahil oldu. Peki, Ateş Kuşları Su kimdir? Simay Eşme kimdir, kaç yaşında? Simay Eşme sevgilisi kim? İşte Ateş Kuşları yeni oyuncu Simay Eşme oynadığı diziler..

Ateş Kuşları yeni oyuncu Simay Eşme dönemi başladı. ATV ekranında yayınlanan Ateş Kuşları dizisine bomba oyuncu dahil oldu. Genç oyuncu Simay Eşme ekranda fırtınalar estirmeye başladı. 12 Ocak Cuma günü yayına giren Ateş Kuşları yeni bölüme katılan Su karakterinin analizi yapıldı Milyonların severek takip ettiği yapımda Su karakteri nasıl bir rota çizecek belli oldu. Başrollerini İlayda Alişan, Hande Soral, Görkem Sevindik ve Burak Tozkoparan gibi isimlerin paylaştığı Ateş Kuşları yeni bölüme katılan Simay Eşme hayatı merak konusu oldu. Peki, Ateş Kuşları Su kimdir? Simay Eşme kimdir, kaç yaşında? Simay Eşme sevgilisi kim? İşte Ateş Kuşları yeni oyuncu Simay Eşme oynadığı diziler..

ATEŞ KUŞLARI SU KİMDİR?

Kadrosunda İlayda Alişan, Hande Soral, Görkem Sevindik ve Burak Tozkoparan gibi isimlerin yer aldığı Ateş Kuşları dizisinin kadrosu şenlendi. Seyfi karakteri ile Mustafa Kırantepe, Çelik karakteri ile Şahin Çelik, Su karakteri ile Simay Eşme ile Ayça karakteriyle Gökçem Çoban dahil oldu. Ateş Kuşları yeni bölümde Su dönemi resmen başladı. Her şeylerini kaybeden Ateş Kuşları için hayatlarında yeni bir dönem başladı. Artık başlarını sokacak bir evleri dahi olmayan ateş kuşlarının Su ile imtihanı başladı. Yaşadıklarıyla daha da sarsılan Gülayşe bir kere daha ayağa kalkabilecek mi merak konusu olurken tüm gözler Su planlarına çevrildi. Gülayşe'ye destek olmaya çalışan Barbaros uzun zamandır kaçtığı bir gerçekle yüzleşmek zorunda kaldı. Tüm bu olanları hayatlarının en mutlu günlerini yaşayan Ali ve Mercan'dan nasıl saklayacaklarını düşünen çiftin başı Su ile derde girdi.

Ateş Kuşları Su Kimdir? Simay Eşme Kimdir, Kaç Yaşında? Simay Eşme Sevgilisi Kim? Ateş Kuşları Yeni Oyuncu Simay Eşme Oynadığı Diziler - Resim : 1

SİMAY EŞME KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Ateş Kuşları dizisinde hayat verdiği Su karakteri ile tüm dikkatleri çeken Simay Eşme kariyeri merak edildi. İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun olan Simay Eşme kariyeri devam ediyor. Rabia Sultan Düzenli menajerlik şirketiyle çalışan Simay Eşme oyunculuk yanı sıra Galaxy Cimnastik Spor Akademisi'nde çalışmaya devam ediyor. Bir yandan tiyatro oyunculuğuna da devam eden Simay Eşme Ateş Kuşları ile televizyon oyunculuğuna adım attı. Instagram hesabını aktif bir şekilde kullanan Simay Eşme @simayesme kullanıcı adını kullanıyor. Ateş Kuşları dizisinde Su karakterine hayat veren Simay Eşme bekar. Üniversitede birlikte tiyatro eğitimi aldığı ve Hann Sahne'de birlikte rol aldığı meslektaşı Ramazan Ülkü Turan Bölükbaşı ile sevgili olan Simay Eşme kariyeri devam ediyor.

SİMAY EŞME INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN