Ateş Kuşları’nın Perihan’ı Deniz Barut kimdir, kaç yaşında, nereli?

Ateş Kuşları’nın Perihan’ı Deniz Barut kimdir, kaç yaşında, nereli?

ATV'nin sevilen dizisi Ateş Kuşları, yeni sezon bölümleriyle izleyici karşısına çıkmaya devam ederken, kadrosuna yeni bir oyuncu daha katıldı. İşte, dizinin gizemli karakteri Perihan'ı canlandıran Deniz Barut'un hayatına dair detaylar ve dizideki rolü:

Ateş Kuşları'na Yeni Bir Soluk: Perihan Karakteri

İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan, Görkem Sevindik ve Erdem Şanlı gibi usta oyuncuların yer aldığı Ateş Kuşları'na yeni bir karakter katılıyor. Deniz Barut'un canlandırdığı Perihan karakteri, dizinin 33. bölümünde izleyiciyle buluşacak. Zengin bir amcanın kapısına gelen Mercan karakterini Perihan olarak canlandıracak olan Deniz Barut'un performansı merakla bekleniyor.

Ateş Kuşları Perihan Kimdir?

Perihan karakteri, dizinin yeni bölümlerinde izleyicileri büyüleyecek. Mercan'ın amcasıyla buluşmasına eşlik eden Perihan, izleyicilere gizemli bir hava katacak. Ancak Perihan'ın gerçek niyeti ve amacı henüz bilinmiyor, bu da diziyi daha da heyecanlı kılıyor.

Deniz Barut Kimdir?

Deniz Barut, 29 Mart 1983 tarihinde Denizli'de dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Denizli'de tamamladıktan sonra, İzmir'de lise eğitimini tamamladı. Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Fotoğrafçılık ve Video bölümünden mezun olan Barut, voleybol kariyerine başlamadan önce Elite Model Look yarışmasında 2. olmuş bir isimdir.

Deniz Barut, oyunculuk kariyerine başlamadan önce fotoğrafçılık ve video alanında eğitim almıştır. Daha sonra oyunculuk yeteneklerini geliştirmek amacıyla Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları'nda eğitim almış ve profesyonel oyunculuk kariyerine adım atmıştır.

2002 yılında başlayan oyunculuk kariyerinde, "Kaybolan Yıllar", "Anneler ile Kızları", "Elde Var Hayat", "Lale Devri", "Kara Para Aşk", "Sol Yanım" gibi birçok dizi ve filmde rol almıştır. 2022-2023 yılında devam eden "Kuruluş Osman" dizisinde de yer almaktadır.

Aynı zamanda haber, spor, canlı yayın ve lifestyle programları sunuculuğu da yapmış olan Barut, özel hayatında 2005 yılında evlendiği yönetmen Şafak Bakkalbaşıoğlu ile 2019 yılında boşanmıştır. Bu evlilikten Kuzey ve Uzay adında iki erkek çocuğu bulunmaktadır.

Deniz Barut'un Ateş Kuşları'ndaki Perihan karakteriyle ekranlara dönmesi, izleyicileri dizinin yeni bölümlerine çekecek gibi görünüyor.