Atilla Öntürk Seymen’e aday

Başiskele Seymen Mahallesi’nin tanınan esnaflarından Atilla Öntürk muhtarlığa adaylığını koydu. "Bu yola geçici bir heves için girmedik" diyen Öntürk'ün azaları da belli oldu.

Atilla Öntürk Seymen’e aday

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde vatandaşlar mahalle muhtarlarını da belirlemeye hazırlanıyor. Başiskele Seymen Mahallesi’nin sevilen esnaflarından Atilla Öntürk muhtarlık için yola çıkan isimler arasında.

"ÇÖZÜM ODAKLI HİZMET ADINA"

İlçenin gelecek vadeden mahallelerinden olan Seymen Mahallesi’ne muhtar adaylığını koyan Öntürk 51 yaşında. ‘Çözüm odaklı hizmet adına oylarınızı istiyorum’ diyen Atilla Öntürk’ün mahalle için birçok projesi bulunuyor.

"NAM ŞAN PARA İÇİN GİRMEDİK"

Öntürk adaylığı ile ilgili, “Bu yola geçici bir heves ya da nam, şan, para için girmedik. Tek işimiz bu olacağı için de girmedik! Gerçekten Samimiyet ile Mahallemize ekibimiz ile birlikte güzellikler katabileceğimize inandığımız için girdik. Güler yüzümüz ile çözüm odaklı hizmet verebilmek adına siz değerli komşularımızın oylarını istiyoruz" dedi.

"SİZLERİN DESTEĞİNİ İSTİYORUM"

Atilla Öntürk; "Şimdi de sizlerin desteğini isteyerek, şartlarımızı ve imkanlarımızı hep birlikte daha verimli kullanarak, çözüm odaklı, siz değerli mahalle komşularımız ve ekibimiz ile birlikte fikirler, çözümler ve projeler üreterek, mahallemizi daha yaşanası, daha modern, daha keyifli, komşuluğun ve arkadaşlığın güzel olduğu bir mahalle oluşumuna ekibimiz ile birlikte taşımak niyetindeyiz" ifadelerini kullandı.

PROJELERİNİ SIRALADI

Projelerini de sıralayan muhtar adayı Atilla Öntürk, “Her türlü bilginin paylaşılabilmesi için SMS internet sitesi ve Alo Muhtar Hattı kurulması, mahallede yaşayan kişiler için gerekli olabilecek kan grup listesi oluşturarak gerektiğinde kan ihtiyacın giderilmesini sağlamak, belediyenin de desteğiyle birlikte acil durumlarda kurtarma yardım ekibi kurulması.

İHTİYAÇ SAHİPLERİ, HİZMET BİNASI...

Mahallemizde ikamet eden ihtiyaç sahibi komşularımızı sizlerin de desteği ile tespit ederek, gerekli yardımların yapılmasına vesile olmak. Mahallemiz sakinlerine imkanlar nispetinde belediyemizin de desteği ile Kültür Turları Gezileri vb etkinlikleri organize etmek. Mahallemizde yapılması planlanan, Millet bahçesi projesi kapsamında, Mahallemize yakışır bir hizmet binası Kültür evi ve Muhtarlık binasının yapılabilmesi için gerekli girişimlerde bulunularak hayata geçirilmesini sağlamak” olduğunu ifade etti.

MUHTAR ADAYI ATİLLA ÖNTÜRK'ÜN AZALARI

Esra Zorer Güven

Cem Murat Kotan

Şükrü Günaydın

Numan Bayraker

Fevzi Baştürk

Ersoy Er

Nebi İbrahim Kot

Mustafa Ak

Atilla Öntürk Seymen’e aday - Resim : 1

Atilla Öntürk Seymen’e aday - Resim : 2

Kaynak: BÜLTEN