Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ATV CANLI KARDEŞLERİM YENİ BÖLÜM İZLE: Kardeşlerim 121. Bölüm Full İzle! Kardeşlerim 121 Bölüm İzle Full! Kardeşlerim Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Kardeşlerim 121. bölüm full izle araştıran izleyiciler gelen itirafla şoke oldu. Ölüm gününü düşünmeye başlayan Akif’ten, “Babanı ben öldürdüm” itirafı gelince olanlar oldu. Oğulcan ile Ömer’in düşmanlığı daha da derinleşti. İşte ATV canlı yayın Kardeşlerim 121 bölüm izle ekranı..

Kardeşlerim 121. bölüm full

ATV cumartesi dizileri arasında yer alan Kardeşlerim 121 bölüm izle beklenmeye başladı. Her hafta cumartesi günleri yayınlanan Kardeşlerim dizisinde itiraf zamanı geldi. Asiye’nin ölümüyle iyice yalnızlaşan Ömer için hesap vakti geldi. 16 Mart Cumartesi günü ekrana gelen Kardeşlerim 121. bölüm full izle Akif’ten hiç hesapta olmayan büyük itiraf geldi. Kadrosunda Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Simge Selçuk, Yiğit Koçak gibi isimlerin yer aldığı Kardeşlerim son bölüm full izle kendi kızına arabayla çarpan Orhan gözyaşlarına boğuldu. İşte ATV canlı yayın Kardeşlerim 121 bölüm izle ekranı..

KARDEŞLERİM 121 BÖLÜM FULL İZLE

16 Mart Cumartesi saat 20.00’da yayınlanan Kardeşlerim 121. bölüm “Siz böyle acemiler mi çalıştırıyorsunuz burada?” çıkışıyla başladı. Eksik olmayın dedik ama siz fazla olmaya başladınız diyen Kardeşlerim Ömer tüm gerçekleri öğrendi. Bir anlık dikkatsizlik sonucu Cansu’ya çarpan Orhan, Aybike’yle birlikte büyük bir panik yaşamaya başladı. Kısa bir ömrü kaldığını öğrenen Akif, son günlerinin tadını doya doya çıkartmak için kolları sıvadı. Kardeşlerim son bölüm full izle Gökhan’ın köşeye sıkıştırdığı Ayla, Elif’e karşı ne yapacağını bilmez bir hale geldi.

Sarp’la arkadaşlık yapan Oğulcan, kendinden beklenmeyen hamleler yapmaya devam edince büyük kavga çıktı. Kardeşlerim 121. bölüm Süreyya, Akif’in soğuk tavırlarına anlam veremezken Nebahat, Akif’le ilgili gerçekleri öğrendi. Oğulcan’ın Ataman Koleji’nde yapacağı proje Ömer’le aralarındaki iplerin daha da gerilmesine neden oldu. Omuzlarında Eren ailesine karşı büyük bir sır taşıyan Akif’in umulmadık itirafı Ömer’i dehşete düşürdü. Kardeşlerim 121. bölüm 16 Mart Cumartesi akşamı 20.00’da ATV’de..