Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ATV Canlı Yayın Müge Anlı 19 Eylül İzle: Müge Anlı Canlı! Müge Anlı Kaçta Başlıyor?

Kayıp ve cinayet dosyalarına bakan Müge Anlı İle Tatlı Sert programında bir ilk daha yaşandı. Ayşe Teyze kaybolan muhabbet kuşu Maviş’e kavuştu. Türkiye’nin ablası Müge Anlı 19 Eylül Salı yayını başladı. İşte Müge Anlı canlı izleme ekranı..

Bu haberin fotoğrafı yok

ATV Canlı Yayın Müge Anlı 19 Eylül İzle: Müge Anlı Canlı! Müge Anlı Kaçta Başlıyor?

ATV canlı yayın Müge Anlı başladı. Müge Anlı ile Tatlı Sert 19 Eylül 2023 canlı yayın araştırması yapan izleyicilere son dakika gelişmeleri geldi. Bir yandan cinayetleri aydınlatmaya çalışan bir yandan da kayıpları bulmaya çalışan araştırmacı gazeteci Müge Anlı haftanın 2. gününe start verdi. ATV canlı yayın Müge Anlı ile Tatlı Sert 19 Eylül yayınına aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

MÜGE ANLI 19 EYLÜL 2023 CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

maxresdefault (1)

18 EYLÜL 2023 MÜGE ANLI İLE TATLI SERT

Müge Anlı fanları ekran başındaki yerini aldı. 19 Eylül Salı günü ekrana gelen yeni bölüm öncesi dünün özeti geçildi. Müge Anlı’da bir mucize daha gerçekleşti. Ayşe Teyze kaybolan muhabbet kuşu Maviş’e kavuştu. Bedriye Kılıç’ın kaybındaki iddialar ve şüpheler kafaları karıştırdı. Kiraz toplarken kameraları görünce gitti diye, eşiyle tartıştıktan sonra evden ayrılan kadından hala iz yok. İddiaların odağındaki eşi canlı yayına çıktı. Bedriye Kılıç’ın eşi ve ailesi yüzleşti. 

Tayfur Kılıç eşi Bedriye Kılıç’ın nereye gittiğini bilmediğini, sağ salim çıkmasını istediğini söyledi. Bedriye Kılıç’ın ailesi ise damatları Tayfun’dan şüphelendiklerini kızlarını onun kaybettiğini iddia etti. Karısını eve almadığını kabul eden adam “tek hatam buydu” dedi. Keziban Eryılmaz’ın şüphelerle dolu kaybında kardeşi canlı yayına geldi. Hüseyin adlı kişinin o gün Sinop’ta olduğunu, polislerin onu alıp götürdüğünü gördüğünü söyledi. Hüseyin’den şüphelenmediğini söyledi. 

MÜGE ANLI 18 EYLÜL YAYININI TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN