Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ATV Müge Anlı Canlı Yayın 15 Eylül: Müge Anlı Kaçta Başlıyor?

Çocuklarından hakaret duyan anne Birsen Polat’a dön çağrısı geldi. Çocuklarından hakaret duyan kadın “Çok çile çektim. Ben de mutlu olmak, nefes almak istiyorum” dedi. Kayıpları bulmaya çalışan Müge Anlı 15 Eylül Cuma hafta son yayını geldi.

Bu haberin fotoğrafı yok

ATV Müge Anlı Canlı Yayın 15 Eylül: Müge Anlı Kaçta Başlıyor?

ATV’nin büyük bir izleyici kitlesine sahip yapımı Müge Anlı ile Tatlı Sert milyonların dikkatini çekti. Milyonların sevgilisi, Türkiye’nin ablası Müge Anlı haftanın son canlı yayını için kolları sıvadı. Kendine has üslubu ve dobra kişiliğiyle dikkat çeken araştırmacı gazeteci cinayet ve kayıp dosyalarını bir bir işleme aldı. ATV Müge Anlı canlı yayın 15 Eylül Cuma canlı izle ekranına linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

MÜGE ANLI 15 EYLÜL 2023 CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

14 EYLÜL 2023 MÜGE ANLI YAŞANANLAR

Müge Anlı İle Tatlı Sert 14 Eylül Perşembe yayınında anne Birsen Polat’a dön çağrısı yapıldı. Müge Anlı ekibine konuşan Ankara’da kayıplara karışan Birsen Polat, çocuklarını çok sevdiğini, eşiyle sorunları olduğunu boşanmak istediğini söyledi. Çocuklarının kendisine hakaret ettiğini söyleyen kadın “çok çile çektim. Ben de mutlu olmak, nefes almak istiyorum” dedi.

90 yaşındaki Ayşe Kaygısız Balıkesir’den kaybolan muhabbet kuşu Maviş’i aramak için Müge Anlı’ya geldi. Keziban Eryılmaz’ın yakın arkadaşı, “‘Sevgilisinin gideceğini söylediği tarihte kayboldu” dedi. Öldürüldüğü düşünülen Keziban Eryılmaz’ın esnaflık yapan yakın arkadaşı ise Harun’un kendisine Keziban Eryılmaz’ı sorduğunu bunu Keziban’a söylediğinde ‘benim numaramı sakın verme’ dediğini anlattı. Keziban’ı en son gördüğünde çok endişeli olduğunu, sürekli telefonla konuştuğunu söyledi.

MÜGE ANLI 14 EYLÜL YAYININI TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN