Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ATV Müge Anlı Canlı Yayın İzle! 20 Aralık Çarşamba Müge Anlı Canlı İzle! ATV Canlı Yayın Müge Anlı İle Tatlı Sert

ATV ekranının reyting rekortmeni programı Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölüm zamanı geldi. 20 Aralık Çarşamba günü ekrandaki yerini alan Müge Anlı yeni bölüm başladı. İzleyicilerin merakla beklediği canlı yayın geldi. 20 Aralık 2023 Çarşamba günü Müge Anlı canlı yayın izlemek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz. İşte ATV Müge Anlı canlı izle ekranı..

ATV ekranının reyting rekortmeni

Müge Anlı canlı izle ekranı geldi. Türkiye’nin en çok izlenen ve sevilen gündüz kuşağı programı yayına girdi. 20 Aralık Çarşamba günü ekrandaki yerini alan Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölüm başladı. Haftanın üçüncü günü ekrandaki yerine yerleşen Müge Anlı canlı yayın başladı. 20 Aralık Çarşamba günü merakla beklenen Müge Anlı ile Tatlı Sert izlenmeye başladı. Bir yandan Müge Anlı kaçta başlıyor merak eden izleyiciye saat 10.00 bilgisi verildi. 20 Aralık Müge Anlı canlı yayın takibi eden izleyicilere yeni bölüm özeti verildi. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı Havva olayı işlenmeye başladı. İzleyenlerin pürdikkat takip ettiği Müge Anlı Tuğba Aslanhan olayında son durum mesajı verildi. ATV canlı yayın Müge Anlı izlemek isteyenler aşağıdaki linke tıklayarak canlı yayın ekranına ulaşabilir. Peki, Müge Anlı Ezel olayı ne? İşte 20 Aralık Müge Anlı canlı yayın linki..

ATV MÜGE ANLI CANLI YAYIN İZLE 20 ARALIK 2023 ÇARŞAMBA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

20 ARALIK MÜGE ANLI CANLI YAYIN İZLE

20 Aralık Çarşamba günü ekran yolculuğuna devam eden Müge Anlı yeni yaşına girdi. Büyük bir coşkunun hakim olduğu stüdyoda “İyi ki doğdun!” sesleri yükseldi. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı’dan, “İyi ki bu yıl doğum günü kutlaması istememişim. Nereye baksam sürpriz!” yorumu geldi. Herkese teşekkür eden Müge Anlı programa Avukat Rahmi Özkan’ın doğum günü hediyesi damga vurdu. Sürpriz karşısında şoke olan Müge Anlı, “Ağlarım vallahi! ‘Bu yıl doğum günü kutlaması istemiyorum. Yayında fazla vakit harcamayalım, yayın sonrası pasta keseriz.’ dedim. İnsanın sevdiği işi yapması çok büyük bir nimet. Ama sevdiği işi sevdiği insanlarla yapması Allah’ın bir lütfu!” dedi.

MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE TEK PARÇA

ATV Müge Anlı İle Tatlı Sert son bölüm ekrana geldi. Haftanın ilk yayınında eski nişanlısının liseli kardeşini kaçıran şahıs canlı yayına katıldı. Taraflar canlı yayında karşı karşıya geldi. Ablasının sevgilisi tarafından kaçırıldığı iddia edilen genç kız nerede merak edildi. Yayına gelen aile ve iddiaların odağındaki ismin babası canlı yayında yüzleşti. Kemal Bey oğluyla konuştuğunu ve Elif’in yanında olmadığını söyledi. Elif’in ablası Başak ise yalan söylediklerini, eski sevgilisinin kendisine, “Elif’i seviyorum” diye mesaj attığını söyledi. Ablası, eski nişanlısının kendisinden intikam almak istediğini iddia etti. Müge Anlı son bölümde 150 bin TL’yi teslim eden kişi, “Beyaz araçla geldi, iki kişilerdi” dedi. Mustafa Hakkulu’nun kayıplara karıştığı gün para alışverişi yaptığı arkadaşı konuştu. Yüksel Menderesürün, araçlarını ve dükkanını satmaya çıktığını, eşiyle problemleri olduğunu ve buralardan gideceğini söylediğini söyledi. Yüksel Menderesürün’den alacağı 120 bin TL’yi Mustafa’ya elden teslim eden İsa Dumlu da kendisinden parayı aldığını ve araçta da bir kişi olduğunu söyledi.