Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Avukat Rezan Epözdemir çarpıcı açıklamalarda bulundu

Münevver Karabulut’un 15 yıl önce vahşice katledilmesinin ardından, ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, katil Cem Garipoğlu’nun mezarıyla ilgili dikkat çeken bir detayı paylaştı.

Münevver Karabulut’un 15 yıl

2009 yılında İstanbul Bahçeşehir’de 17 yaşındaki lise öğrencisi Münevver Karabulut’u vahşice öldüren ve başını kesen Cem Garipoğlu’nun mezarı, geçtiğimiz hafta savcılık izniyle açıldı. Mezarın açılmasıyla kemikler, DNA örnekleri alınarak kimlik doğrulaması yapılması amacıyla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Münevver Karabulut’un ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, NOW’da yayınlanan Çalar Saat programına katılarak Garipoğlu’nun mezarında bazı önemli ayrıntılara dikkat çekti ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

‘KÜÇÜK BİR İZ BİLE BULUNAMADI’

Rezan Epözdemir, eski Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın mezarının açıldığı süreci hatırlatarak Cem Garipoğlu’nun mezarında karşılaştıkları durumu garipsediğini ifade etti. Epözdemir, “Açıkçası kefenin olmamasına şaşırdım. Özal’ın mezarı açıldığında, ailesinin şüpheleri vardı ama kefeni bulunmuştu. Cem Garipoğlu’nun mezarının olduğu yer fazla su almayan bir alan. Yağmur ya da su girişi yok. Dolayısıyla, eğer kefen tamamen yok olsa bile, toprağın altında parçaları kalmalıydı, ama en küçük bir iz bile bulunamadı. Ayrıca cesedin vücut bütünlüğü bozulmuş, kafatası bir yerde, kemikler başka bir yerdeydi ve toprağın üzerine serpiştirilmiş bir poşet vardı,” diye belirtti.