AVUSTURYA VE TÜRKİYE maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Avusturya ve Türkiye karşı karşıya geliyor. maçı takip etmek isteyenler ise karşılaşmanın başlangıç saatine odaklandı. Avusturya ve Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin detaylar…

AVUSTURYA VE TÜRKİYE maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Avusturya, son 10 maçında 8 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Özellikle Türkiye'ye karşı aldıkları 6-1'lik galibiyet dikkat çekiyor.

Türkiye ise son 10 maçında 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Ancak son dönemdeki performansları dalgalı seyrediyor.

Avusturya, özellikle son dönemdeki form durumu ile maça favori olarak çıkacak.

Türkiye, son Avusturya maçında aldığı ağır mağlubiyeti telafi etmek isteyecektir ve bu maç onlar için motivasyon kaynağı olabilir.

Maç, her iki takım için de önemli ve mücadeleci geçeceğe benziyor. Avusturya'nın son dönemdeki form durumu onları öne çıkarıyor, ancak Türkiye'nin toparlanma çabası ve son maçlardaki dirençli performansları dikkate alındığında, çekişmeli bir maç izleyebiliriz.

Avusturya ve Türkiye MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

EURO 2024 heyecanı Avusturya ve Türkiye maçıyla devam ediyor Avusturya ve Türkiye Karşılaşması 22.00’da TRT1'de yayınlanacak.

MUHTEMEL İLK 11’LER:

AVUSTURYA

Patrick Pentz, Maximilian Wöber, Stefan Posch, Philipp Lienhart, Nicolas Seiwald, Alexander Prass, Marcel Sabitzer, Romano Schmid, Patrick Wimmer, Marko Arnautovic, Florian Grillitsch

TÜRKİYE

Mert Günok, Merih Demiral, Samet Akaydin, Mert Müldür, Arda Güler, Hakan Çalhanoğlu, Salih Özcan, İsmail Yüksek, Kenan Yıldız, Ferdi Kadıoğlu, Barış Alper Yılmaz

Kaynak: Pelin ÖZDEMİR