Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ay tutulması burçları nasıl etkileyecek?

Yılın ikinci ay tutulması için geri sayım başladı. Peki ay tutulmasının burçlar üzerinde etkileri neler? 12 burç bu tutulmadan nasıl etkilenecek? Detaylar haberimizde..

Yılın ikinci ay tutulması

17-18 Eylül gecesi Dünya, Güneş ile Dolunay arasından geçti ve gölgesi Ay’ın yüzeyine düştü. Eylül ayının Dolunay’ı muhteşem bir görsel şölene sahne oldu. Parçalı ay tutulması, 17-18 Eylül arası gerçekleşecek. Bu ay tutulması bazı burçları derinden etkileyecek. Peki ay tutulması hangi burçlar üzerinde etkileri neler? Hangi burçlar bu süreçte etkilenecek? Neler yaşayacak? İşte ay tutulmasının burçlar üzerinde etkisi..

ETKİLERİ NELER? 

Ay, Balık burcunda ilerliyor ve saat 12.24’te Koç burcuna geçiyor. Saat 05.45’te Balık burcunda 25 derecede bir “Parçalı Ay Tutulması” gerçekleşiyor. Balık burcunda gerçekleşen tutulma ile birlikte daha hassas ve duygusal olabilirsin. Bu Ay Tutulması, her şeyin göründüğü gibi olduğu, parçalandığı veya karmaşık hale geldiği anlarda bile, ilahi bir düzenin ve her şeyin bir anlamının var olduğunu hatırlatabilir. Bu, hayatındaki belirsizlikleri kabullenmek, korkularına meydan okumak ve daha cesur adımlar atmak için sana fırsatlar sunuyor.