Ayaz’ın paylaşımı ayağına dolandı!

CHP İzmit Meclis Üyesi Adayı Mehmet Ümit Küçükkaya ve Nazım Gençtürk, Büyükşehir koordinatörlerinden Hasan Ayaz'ın paylaşımına tepki gösterdi

Ayaz’ın paylaşımı ayağına dolandı!

Sosyal medya platformu X’te bazı kullanıcıların “Fatih Keleş’in CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda para destelerini sayarken çekilen görüntüleri ortaya çıktı” şeklindeki görüntüleri paylaşmasının ardından çıkan tartışmalar devam ediyor. Para sayma olayı gündemdeki sıcaklığını korurken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hasan Ayaz, sosyal medya hesabından duruma tepki göstermek için bir paylaşım yaptı. CHP’ye yüklenmek isteyen Ayaz, 2017 yılında Brezilya’da gerçekleşen bir yolsuzluk operasyonunda çekilen fotoğrafı, “Ayakkab kutusu diyenler parayı valizlerle götürmüş” notu ile paylaştı.

“HER ÜLKEDEN ÇIKIYOR”

Ayaz’ın paylaşımına cevap veren CHP İzmit Belediye Meclis Üyesi adayı Av. Mehmet Nazım Gençtürk fotoğrafın kesilmemiş halini paylaşarak ifşa etti. Av. Gençtürk fotoğrafın altına "Hasan Başkan, doğrusunu bilmediğini düşünmüyorum ancak nasıl olsa yiyen olur diye algı siyaseti yapmışın. Bu fotoğraf 2017 yılında, adı yolsuzluğa karışan Brezilyalı bakanın evinde ele geçirilen paralara ilişkin. Aşağıda ilgili haberi paylaşıyorum. Belki algı siyaseti yerine gerçekleri merak eden birileri okur. Çıkıyor işte her ülkede böyle kul hakkı yiyen bakanlar başbakanlar..."

“PAÇAVRA İLE SALDIRMIŞLARDI”

Ayaz’a tepki gösteren bir başka CHP Meclis Üyesi adayı Mehmet Ümit Küçükkaya ise “Geçen seçimde seçimin kaybedeliceğini anlayanlar türlü iftaralarla HATIRLA diye bir paçavrayla bizlere saldırmışlardı.Hasan Ayaz başkanım sosyal medya azizliğine kapılmış; Brezilya’da ki bakanın evinden çıkan paraları CHP’de para sayma iftirasıyla karıştırmış.

KUL HAKKINA GİRMEK BÜYÜK GÜNAHTIR

Hoş sonuçta para sayma işinin il binası kapora ödemesi olduğu gerçeği ortaya çıksada; algıda mahir olmak böyle bir şey. Meraklısına not: Seçim yalan iftiralarla kurulan algıyla değil, halkın gönlüne girmekle kazanılır. Ramazan’ da kul hakkına girmek büyük günahtır.. Fotoğrafı yakalayan Nazım Gençtürk kardeşime bir kocaman alkış” ifadelerini kullandı.

Ayaz’ın paylaşımı ayağına dolandı! - Resim : 1

Ayaz’ın paylaşımı ayağına dolandı! - Resim : 2

Ayaz’ın paylaşımı ayağına dolandı! - Resim : 3

Ayaz’ın paylaşımı ayağına dolandı! - Resim : 4

Kaynak: HABER MERKEZİ