Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ayçiçek yağı ve deterjan indirimleri Bizim Toptan Market’te çoktan başladı! Sadece 174,90 TL’den satılacak

İndirimlerin devam ettiği kasım ayında market sektöründen bir indirim haberi de Bizim Toptan Market’ten geldi. Bizim Toptan Market, kasım ayı indirimleriyle müşterilerine çağrı yaptı. İşte ayrıntılar…

İndirimlerin devam ettiği kasım

Marketlerin kasım ayına özel olarak gerçekleştireceği indirimler yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlamışken, Bizim Toptan Market’ten de yeni bir açıklama geldi. Bu ay gerçekleştireceği indirimleri paylaşan Bizim Toptan Market, müşterilerine yeni indirimleriyle çağrıda bulundu. Özelikle ayçiçek yağında indirim gerçekleştireceği öğrenilen Bizim Toptan Market, 5 litrelik ayçiçek yağı şişelerini indirime sokmaya karar verdiğini açıkladı. Ayrıca Bizim Toptan Market’in tek indirimi ayçiçek yağlarında gerçekleşmedi.

Bir süredir indirimleri nedeniyle tüketicilerin yakın markaja aldığı marketlerden biri olan Bizim Toptan Market, yeni indirimlerini duyurdu. İndirimleri kapsamında birçok temel ihtiyaç ürününün fiyatını düşürmüş olan Bizim Toptan Market, özellikle iki üründe yapmış olduğu indirimler ile dikkat çekti. Bu indirimler kapsamında ayçiçek yağlarının 5 litrelik şişelerinin fiyatını düşüren Bizim Toptan Market, aynı zamanda toz deterjanların 9 kilogramlık paketlerinde de indirime gittiğini duyurdu. İşte Bizim Toptan Market kasım ayı indirimleri…

BİZİM TOPTAN MARKET’TE AYÇİÇEK YAĞLARININ FİYATI DÜŞTÜ

Bizim Toptan Market’in kasım ayı boyunca devam edecek indirimleri belli oldu. 1 Kasım 2023 tarihi itibariyle indirime başladığını duyuran Bizim Toptan Market, Ona ve Bizim yağ markalarındaki yeni indirimini açıkladı. Bu markaların 5 litrelik pet şişe ayçiçek yağlarında indirimin başladığını bildiren Bizim Toptan Market, indirim sonrası fiyatını da bildirdi. Bizim Toptan Market, kasım ayı indirimi kapsamında her iki markanın 5 litrelik şişeleri için 174,90 TL’lik indirimli fiyat verdi.

BİZİM TOPTAN MARKET’TE TOZ DETERJANLAR DA İNDİRİME GİRDİ

Sadece ayçiçek yağlarında indirime gitmeyen Bizim Toptan Market, aynı zamanda her evin ihtiyacı olan çamaşır deterjanlarını da indirime soktu. Bu indirimi kapsamında 9 kilogramlık toz deterjan paketlerini indirim ile buluşturan Bizim Toptan Market, indirime gittiği markayı ise Bingo olarak duyurdu. Bingo marka 9 kilogramlık toz deterjanların fiyatını düşüren Bizim Toptan Market, bu ürünün fiyatını ise 219,95 TL’ye indirdi. Bizim Toptan Market’in indirimleri 30 Kasım 2023 tarihine kadar devam ediyor olacak.