Aydal projelerin anlatıyor! “Hükümet ile ilişkileri sıcak tutacağız”

YRP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doğan Aydal, Belediyeyi almaları durumunda Hükümet ile ilişkileri sıcak tutacaklarını ifade etti.

Aydal projelerin anlatıyor! “Hükümet ile ilişkileri sıcak tutacağız”

Yeniden Refah Partisi’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı 20 Aralık tarihinde Doğan Aydal olarak açıklanmıştı. Aday gösterildiği günün üzerinden 23 gün geçtikten sonra Aydal bugün Kocaeli’de ilk basın toplantısını ve sunumunu yaptı. İzmit’te bulunan bir restoranda yapılan basın toplantısında Aydal’ın yanı sıra İl Başkanı Ali Taştan, Teşkilat Başkanı Mehmet Öner, İlçe Belediye Başkan Adayları, İlçe Başkanları, İl Yöneticileri, İl eski Başkanı Mehmet Aras ve partililer katıldı.

KAZANAMADIĞINDA KOCAELİ NE KAYBEDECEK?

Toplantının açılış konuşmasını İl Başkanı Ali Taştan gerçekleştirdi. Taştan konuşmasında, “2024 yerel seçimleri noktasında Kocaelimiz Büyükşehir Belediye Başkan adayını ve ilçelerde adaylarını belirledi. Bu ay sonunda tüm belediye başkanlarımız açıklanacak. Ülkeyi karış karış gezeceğiz. Kocaeli’mize hayırlı olsun diyorum Prof. Dr. Doğan Aydal. Siyasi yelpazede çok soru soruyorsunuz. Hocamız Tüm Türkiye’ye hitap ediyor. 5 yıl Kocaeli ne kazanacak? Kazanamadığında ne kaybedeceğini hocamız anlatacak. Milli Görüş Belediyeciliğinin şahlanışını göstereceğiz. Hocamız 81 il içinde Kocaeli’yi tercih etti ve vereceği hizmetleri paylaşacak. 31 Mart akşamı çok şey değişecek” dedi.

“1 BELEDİYE 10 MİLLETVEKİLİNE BEDELDİR”

81 il için çalışıp 7 bin 722 sayfalı bir kitap hazırladıklarını ifade eden Doğan Aydal, “Kocaeli için hazırladığımız bölümü aktaracağız. 2002’den 2023 yılına kadar bütün verileri inceledik. Bir yeri tam bilmiyorsanız çözüm üretemezsiniz. Canımız sıkıldı da aday olmadık. Kocaeli’nin seçmenin gerçek sebebini bilin. Erbakan Hocamızın vasiyetidir. Yeniden Refah Belediyeciliğini göstermeliyiz. Bir belediye başkanlığı 10 milletvekiline bedeldir benim için.

“SUÇ ORANLARINDA ARTIŞ”

Adalet Bakanlığında suç durumunda Kocaeli’de hükümlü sayısı artmış cinsel suçlarda yüzde 953 oranında artmış. Toplam suçlu sayısındaki artış yüzde 287 oranında. Böyle bir Kocaeli. Okul öncesi okullarda okul sayısı azalmış. Meslek okullarında azalma var. Bir sanayi şehrinde meslek okullarının azalışı doğru değil. Ekili alanlarda yüzde 19’luk azalma var. Ekilende ise yüzde 24’lük azalma var. Belediye başkanı şehirdeki tüm problemleri inceleyip çözüm üreten kişidir.

“VAAD EDİLENLER YOK”

Gittiğiniz şehirde ne yapılıp yapılmadığını bilmelisiniz.İzmit’ten Gebze’ye metro vaad edilmiş yoki Körfez’den Kartepe’ye vaad edilmiş o da yok. Çift yönlü yollar vaad edilmiş yok, marina vad edilmiş yapılmamış, tır parkı yapılmamış. Kuzey marmara raylı sistem yapılmamış, gençlik kampı vaad edilmiş yapılmamış, güneş santralleri yapılmamış, Körfezray projesi yapılmamış, sular temiz değil, kirli hava soluyoruz. Bizim size vaad ettiklerimiz bunların üzerine kurulmuştur.

“HÜKÜMET İLE İLİŞKİLERİMİZİ SICAK TUTACAĞIZ”

Diyorlar ki hükümet olmazsanız topal ördek olursunuz. Topal ördek belediye başkanı değil o bölgenin halkıdır. Biz elimizden geldiğince hükümet ile ilişkimizi sıcak tutacağız. Onlar bizim hükümetimiz, düşman ülkenin hükümeti değil. Belediyenin kendi kaynakları var, onları iyi kullanacağız” ifadelerini kullandı.

Aydal projelerin anlatıyor! “Hükümet ile ilişkileri sıcak tutacağız” - Resim : 1

Aydal projelerin anlatıyor! “Hükümet ile ilişkileri sıcak tutacağız” - Resim : 2

Aydal projelerin anlatıyor! “Hükümet ile ilişkileri sıcak tutacağız” - Resim : 3

Aydal projelerin anlatıyor! “Hükümet ile ilişkileri sıcak tutacağız” - Resim : 4

Kaynak: HABER MERKEZİ