AYDEMİR AKBAŞ ÖLÜM SEBEBİ: Aydemir Akbaş neden öldü? Aydemir Akbaş kimdir, kaç yaşında öldü? Aydemir Akbaş Hastalığı

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Aydemir Akbaş vefat haberi sevenlerini hüzne boğdu. Evinde baygın bulunduktan sonra hastaneye kaldırılan Aydemir Akbaş yoğun bakımda son nefesini verdi. Peki, Aydemir Akbaş neden öldü? Aydemir Akbaş kimdir, kaç yaşında öldü? İşte yanıtı..

AYDEMİR AKBAŞ ÖLÜM SEBEBİ: Aydemir Akbaş neden öldü? Aydemir Akbaş kimdir, kaç yaşında öldü? Aydemir Akbaş Hastalığı

Türk halkının sevdiği Yeşilçam oyuncularından Aydemir Akbaş vefat etti. Milyonlarca hayranı olan Aydemir Akbaş yaşam savaşını kaybetti. Evinde baygın bulunduktan sonra hastaneye kaldırılan Aydemir Akbaş yoğun bakıma alındı. Entübe edilen Aydemir Akbaş ölüm nedeni araştırılmaya başladı. Peki, Aydemir Akbaş neden öldü? Aydemir Akbaş kimdir, kaç yaşında öldü? İşte Aydemir Akbaş ölüm sebebi..

AYDEMİR AKBAŞ ÖLÜM SEBEBİ

Daha önce de gırtlak kanserini yenen 88 yaşındaki Aydemir Akbaş geçtiğimiz yıl yayınladığı mesajda, "Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti. 10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Tedavim başladı. Şu an kendimi gayet iyi hissediyorum, umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım. İlk benden duyun istedim. Yazmaya ve çalışmaya devam" demişti.

AYDEMİR AKBAŞ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA ÖLDÜ?

5 Şubat 1936 Arnavut kökenli Aydemir Akbaş 1964 yılında Atıf Yılmaz'ın Keşanlı Ali Destanı ile kariyerine başladı. Yeşilçam'ın seks filmlerindeki rolleriyle adını duyuran Aydemir Akbaş dram ve komedi tarzındaki filmleriyle meşhur oldu. Kariyeri boyunca tiyatro çalışmalarını aktör, senarist ve yönetmen olarak başarıyla sürdüren Aydemir Akbaş Çirkin Kral lakaplı Yılmaz Güney ile birçok çalışmaya imza attı. İbrahim Tatlıses'in yaveri olarak filmlerinde vazgeçilmez karakter rollerinde oynayan Aydemir Akbaş Cem Davran ile 2007 yılında Avrupalı filmiyle adından söz ettirdi. Aydemir Akbaş son filmi Şafak Sezer'in Kolpaçino filmi oldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ