Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aydın Ünlü: Kaçacak delik arıyordu. Rezil olacaklar!

Kent siyasetinin mercek altına alındığı Nokta Atışı programında konuşan MHP İl eski Başkanı Aydın Ünlü, bağımsız adaylara verdi, veriştirdi

Kent siyasetinin mercek altına

Nokta TV ekranlarında her çarşamba akşamı saat 21:30’da, Nokta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Furkan Çalışkan’ın sunumuyla canlı olarak yayınlanan Nokta Atışı programında kent siyaseti mercek altına alındı. MHP İl eski Başkanı Aydın Ünlü ve CHP İzmit İlçe eski Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya’nın yorumcu olarak yer aldığı programda bağımsız belediye başkan adayları konuşuldu. Aydın Ünlü, Kandıra’da bağımsız aday olan Cengiz Kan’a, “Kaçacak delik arıyordu” derken, Başiskele’de Hüseyin Ayaz’ın adaylığı için de “proje” ifadelerini kullandı.

NEDEN OY VEREYİM?

Programda konuşan Aydın Ünlü şunları söyledi:
“Yeniden Refah bilmem ne kadar oy alacak, bağımsız adaylar şu kadar oy alacak. Buyursunlar, herkes boyunun ölçüsünü alacak bu şehirde. Siyaseten bu riski göze alanların siyasi hayatları bitecek. Bağımsız belediye başkan adayına bir kentte yaşayan vatandaş neden oy versin? Bağımsız ya, kimsesi yok bu adamın. Neden oy vereyim ben, neden neden?

KAÇACAK DELİK ARAMIŞTI

Şimdi Cengiz Kan Kandıra’dan çıkmış. Cengiz Kan Kandıra’da bir dönem beni aday yapmasınlar diye kaçacak delik aramış. Bugün çıkmış. Dün niye adaylıktan kaçtın? Bugün neden çıkıyorsun? Kime mesaj vereceksin?

BUYURSUNLAR!

Başiskele’de Hüseyin Ayaz aday olmayı düşünüyormuş. Buyursunlar. Herkeste nefis vardır. Bir belediye başkan adayı bağımsız olarak çıkartın, bakın ben belediye başkan adayı oldum 2004 yılında Eşme’de. Belediye başkan adayı olmanın ne demek olduğunu biliyorum. Gittim, çok çalıştım, çok para harcadım. Ama ailemin, kendimin, partimin şanını kurtaracak oy almayı başardım.

HEPSİ REZİL OLACAK!

Şimdi bağımsız aday diye çıkıyor birileri bir yerlere mesaj vermek için. İşte 10 bin oy, 15 bin oy alacaklarmış. Hepsi rezil olacak! Bakın göreceksiniz. Ben adayları tanıyorum. Kandıra’daki adayı çok iyi tanıyorum. Hüseyin Ayaz’ı çok iyi tanıyorum. Normal şahsına münhasır adaylar vardır. Kendini tanıtmak için çıkar. Ben bu sözlerimi proje olarak aday çıkanlara söylüyorum.”

Programın ilgili bölümünü canlı yayın linkinin 3’üncü saat 12’nci dakikası ile 3’üncü saat 16’ncı dakikası arasında izleyebilirsiniz.