Aylin Coşkun eşi kim? Aylin Coşkun kiminle evli? Volkan Arslan kimdir, ne iş yapıyor?

Aylin Coşkun eşi kim? Aylin Coşkun kiminle evli? Volkan Arslan kimdir, ne iş yapıyor?

Son günlerde sosyal medya hesabında eşi Volkan Arslan'ın aldığı pahalı hediyelerle gündemde olan Aylin Çoşkun'un, evliliği, kariyeri ve finansal durumu merak konusu oldu. İşte Aylin Çoşkun ve Volkan Arslan çiftiyle ilgili detaylar...

Aylin Çoşkun, 14 yıldır birlikte olduğu Volkan Arslan ile görkemli bir düğünle evlenmiştir. Çift, görkemli bir düğünle dünyaevine girmiş ve Aylin Çoşkun, bu mutlu günleri sosyal medya hesabından paylaşarak takipçileriyle paylaşmıştır.

Çift, 14 yıldır devam eden ilişkilerinde yaklaşık 2 yıldır çocuk sahibi olma umuduyla tüp bebek tedavisi görüyor. Aylin Çoşkun, bu süreçte aldığı kiloları ve zorlukları sosyal medya hesabından paylaşarak takipçilerine açıklamalarda bulunmuştur.

AYLİN COŞKUN KİMDİR?

1976 yılında Almanya'da doğan Aylin Çoşkun, Türk asıllı bir aileye sahiptir. Müziğe olan ilgisiyle müzisyen hocalardan şan dersleri almış ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde Şan ve Solfej bölümünden mezun olmuştur. Hem mankenlik yapmış hem de televizyon sunuculuğu kariyerine sahiptir. Aylin Çoşkun, bugüne kadar 7 albüm çıkarmış ve müzik kariyerinde önemli bir yere sahiptir.

Aylin Çoşkun, göz hastanesinin ortağıdır ve ses-ışık sistemleri işiyle de uğraşmaktadır. Ayrıca yurtdışıyla bağlantılı organizasyon işleri ve kendi anonim şirketleri bulunmaktadır. Sanatçılık kariyerinin yanı sıra iş ve ticaret alanındaki faaliyetleriyle de dikkat çeken Aylin Çoşkun, Türk ekonomisine katkıda bulunduğunu söylemektedir.

Aylin Çoşkun, eşinden maddi anlamda destek görmediğini, kendi işine sahip olduğunu ifade etmiştir. Eşi Volkan Arslan'ın hediye jestleriyle dikkat çeken Aylin Çoşkun, kendisinin babadan gelen bir varlıkla değil, kendi çalışmalarıyla bu noktaya geldiğini ifade etmektedir.

Kaynak: HABER MERKEZİ