Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ayşe Cora destek istedi

26 maçta 398 sayı üreterek takıma büyük katkı sağlayan İzmit Belediyespor’un milli oyuncusu Ayşe Cora, Galatasaray maçı öncesi İzmitli basketbolseverlerden destek istedi.

26 maçta 398 sayı

Galatasaray’ı ligdeki iki maçta da mağlup ettiklerini ifade eden milli yıldız şu şekilde konuştu: İzmit Belediyespor olarak iyi sezon geçirdik. Bu takım kurulduğunda hedef ilk 8’di ama biz son haftaya kadar ikinci durumdaydık. Ligi ikinci bitirmek istedik ama dördüncülükle arasında çok bir fark yok. Takım olarak küçük hesaplar yapmadık. Elimizden gelenin en iyisini yaptık, tüm maçları kazanmak için oynadık. Onun için takımımla gurur duyuyorum.

ALDANMAMALIYIZ

Play-Off’ta ilk rakibimiz Galatasaray oldu. Ligde iki maçta yendik. Şu an takviye yaptılar ve sezon başına göre çok daha iyi bir kadrolar. Çok daha iyi basketbol oynuyorlar. O yüzden ligdeki kazandığımız maçlara aldanmamamız gerektiğini düşünüyorum. Yeni bir sayfa açılıyor. Bütün konsantrasyonumuzu bu iki maça vermemiz gerekiyor.

TURU GEÇERSEK FENERBAHÇE RAKİBİMİZ OLACAK

Bu turu geçersek büyük ihtimal Fenerbahçe gelecek ama ben bu tarz durumlarda adım adım ilerlemek gerektiğini düşünüyorum. Her maç küçük hesaplar yapmadan, büyük resme bakarak, en iyi basketbolumuzu oynamamız gerekiyor. Bende bütün sezon olduğu gibi bütün her şeyimi Play-Off’taki maçlara vereceğim.

MİLLİ TAKIM MAÇLARINDA OLDUĞU GİBİ

Taraftarlara seslenen Cora, “Milli takımımızın bir maçı İzmit’te oynandı. Çok güzel atmosfer vardı. Salon doluydu. Hatta bir koltuğa iki taraftar düşüyordu. Çok güzel ortamda oynadık. Hem İzmit’in takımında oynayıp hem de burada milli takımda oynamak beni çok rahat hissettirdi. Hep oynadığım salonda oynamak rahat hissettirdi. Çok da rahat galibiyet aldık. İzmit önceki yıllarda da kadın basketbolunu hep önemsiyordu, değer veriyordu. Milli maçta da gösterdi. Umuyorum ki Play-Off maçlarında da aynı şekilde İzmitliler tüm desteğini bize gösterirler” dedi.