Baba Vanga'nın 2025 için korkutucu kehaneti: Olağanüstü boyutlarda olacak.Baba Vanga 2025 yılı için neler dedi?

Baba Vanga, 1996 yılında vefat etmesine rağmen kehanetleriyle hala gündemde. Dünya'nın sonuyla ilgili yaptığı tahminler yeniden gündeme geldi.

Baba Vanga'nın 2025 için korkutucu kehaneti: Olağanüstü boyutlarda olacak.Baba Vanga 2025 yılı için neler dedi?

"Balkanların Nostradamusu" olarak bilinen ve 1996 yılında vefat eden Bulgar kahin Baba Vanga'nın 2025 yılı için ortaya attığı kehanet uluslararası kamuoyunda önemli bir konu oldu...

Görme yetisini küçük yaşta kaybetmesine rağmen, 11 Eylül saldırıları ve İngiltere'nin AB'den ayrılması gibi birçok olayı önceden tahmin eden Baba Vanga, insanlığın sonuyla ilgili korkutucu bir öngörüde bulundu.

‘HAYAL EDİLEMEYECEK BOYUTTA KOZMİK BİR OLAY GERÇEKLEŞECEK’

Baba Vanga, kehanetlerinde 2025 yılının insanlığın sonunun başlayacağı zaman olarak belirtti. Ona göre, Dünya üzerinde insan yaşamının 5079 yılında tamamen sona ereceğini öngördü. Baba Vanga, 2025'ten itibaren dünyanın durumunun ciddi şekilde kötüleşeceğini ve "hayal edilemeyecek boyutta kozmik bir olayın" gerçekleşeceğini dile getirdi. Ayrıca, Avrupa'da büyük bir çatışmanın kıta nüfusunu önemli ölçüde azaltacağını iddia etti.

‘DÜNYANIN SONU GELECEK’

Baba Vanga, 2033 yılında kutuplardaki buzulların erimesinin deniz seviyelerinde büyük bir artışa neden olacağını öne sürdü. Ayrıca, 2170 yılında küresel düzeyde bir kuraklık yaşanacağını ve 3797 yılında Dünya'nın sonunun geleceğini kehanet etti.

Kaynak: Müjde Melek Şahin