Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Baçspor, 1. Amatör Lig’de beklemek istemiyor

1. Amatör Lig’in yeni kulüplerinden Baçspor beklemeden adını Süper Amatör Lig’e yazdırmak istiyor.

1. Amatör Lig’in yeni

EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEKLER

İzmit’in merkezine hitap eden ve Kocaelispor’un kurulduğu bölge olan Baç’ın efsane takımı Baçspor küllerinden doğdu ve geride bıraktığımız sezon adını 1. Amatör Lig’e yazdırdı. Gruptan direkt olarak şampiyon çıkan yeşil siyahlılarda hedef yeni sezonda da beklememek ve Süper Amatör Lig’i görmek. Bu doğrultuda güçlü bir kadro kurmak isteyen kolları sıvayan Baçspor yönetimi İzmit’i en iyi şekilde temsil etmek istiyor.

İÇ TRANSFERDE KİLİT İSİMLER KALDI

Başkanlığını genç iş insanı Onur Ak’ın yaptığı takımda yöneticiler Vedat Özdenizer, Kenan Çağlar ve Nabi Keskin de kulüp için ciddi bir mesai harcıyor. Baçspor iç transferlerde kaleci dahil 6 futbolcu ile sözleşme imzaladı. Tümay Dizman, Muhammet Mustafa Afşin, İsmail Doğan Şahin, Tunay Demirkırar, Ayaz Murat, Metin Şener, Fatih Uludaş ve Berkecan Keskin yeni sezonda da Baçspor’un başarısı için ter dökecek.

ONUR AK: BAÇSPOR ADININ NE KADAR DEĞERLİ OLDUĞUNUN FARKINDAYIZ

Takımdan teknik patronlar değişmedi. A takım ve U-18 Elit Lig takımlarını çalıştıran genç şampiyon antrenör Nazif Uçar ile yola devam edilecek. Uçar ile birlikte genç ve başarılı antrenörlerden Mehmet Akif Karaman da teknik kadroda yer alacak. Başkan Onur Ak sezon öncesi açıklamasında “Baçspor isminin biz Kocaelisporlular ve İzmitliler çok iyi biliyor. Bu isme layık, yakışan bir kadro ile centilmenliği elden bırakmadan şampiyonluk hedefi ile yola çıkacağız. Tüm takımlarımıza sakatlıksız, kazasız bir sezon diliyorum” dedi.